Ett fenomen

Konstigt det här. Vanligtvis, när jag ska till skolan, går och lägger mig elva och ska upp 7-8, då försover jag mig totalt. Men inatt gick jag och la mig 02.00, och ändå skuttade jag rakt upp ur sängen så fort klockan ringde! Hmm. Vilket fenomen.

Iallafall. Nu drar jag iväg till Lima och åker lite bräda. Ha det så gött!

TAGGA SNOWBREAD DÅ


Just found my new one


Borde verkligen göra något med mitt hår........... Och varför imploderar mina trocaderoflaskor sakta men säkert? Vissa frågor kan helt enkelt inte svaras. En till: Varför har jag en halväten toblerone, en halväten marabou vintervit, en hel låda gammaldags kola och en hel mjölkchokladkaka? Vilken gottegris jag är! Känner att jag har hittat fel sätt att tagga inför skidlägret om två dagar. Men men, livet lever man bara en gång.

En bra dag!

Shirkan - fika hos farmor & farfar - slagga lite - kalle anka - slagga lite - julbord - julklappar - slagga lite - julfika - sängen. That's right, nu hoppar jag i säng! Har varit dötrött hela dan, och om det här inlägget inte publiceras kvart i nio somnade jag när jag skrev det. Ett längre inlägg kommer imorgon! Godnatt allihopa. Tänker inte säga god jul, jag ogillar det uttrycket. Men ha en bra dag (eller kväll då)!

"Don't know about your brain, but you look alright"

^
l
l
'---- Rainbow – All Night Long

Shit vad jag rekommenderar låtar hela tiden! Får nog sluta med det, och skiva lite istället! Eller? Kanske ska göra fler filmer? Funderar på att starta en rätt så seriös videoblogg. Men ja, alla mina idéer jag har skrivit ner här på bloggen, hur många har skridit till verket? Nä, precis. I'm awesome


Här är en till going (har säkert länkat den förut):

Sidechild – City From My Window


Stora farliga rymdprojekt går åt pipan


En fin, abstrakt bild som jag gjorde. Hihi. Nu ska jag slagga och imorgon ska jag in till stan och handla jewel-claps! Get it? Säg det högt för dig själv. Jewel-claps. Julklappar... hehe..

En sak jag stör mig på är när man går på spårvagnen, det är fullsmockat, och 3-4 personer sitter på yttre sätet utan någon inne vid fönsterplatserna. DET. ÄR. Riktigt ohövligt! Det är väl inte så farligt att låta en främling sitta bredvid en? Jag menar, är det fullsmockat och du sitter ytterst befinner du dig ju ändå lika nära de som står upp. Folk borde lära sig lite hyfs! Vad är det för värld vi lever i egentligen? Nä, jag trivs rätt bra på jorden faktiskt. Som Bob Geldof säger:

I don't mind if you go
I don't mind if you take it slow
I don't mind if you say yes or no
I don't mind at all

I don't care if you live or die
Couldn't care less if you laugh or cry
I don't mind if you crash or fly
I don't mind at all

I don't mind if you come or go
I don't mind if you say no
Couldn't care less baby let it flow
'Cause I don't care at all

Na na na, ...

I don't care if you sink or swim
Lock me out or let me in
Where I'm going or where I've been
I don't mind at all

I don't mind if the government falls
Implements more futile laws
I don't care if the nation stalls
And I don't care at all

I don't care if they tear down trees
I don't feel the hotter breeze
Sink in dust in dying sees
And I don't care at all

Na na na , ...

I don't mind if culture crumbles
I don't mind if religion stumbles
I can't hear the speakers mumble
And I don't mind at all

I don't care if the Third World fries
It's hotter there I'm not surprised
Baby I can watch whole nations die
And I don't care at all

I don't mind I don't mind I don't mind I don't mind
I don't mind I don't mind
I don't mind at all

Na na na , ...

I don't mind about people's fears
Authority no longer hears
Send a social engineer
And I don't mind at all

Här är låten: Bob Geldof – The Great Song Of Indifference
skitbra låt.

En annan bra låt: Chip-man & The Buckwheat Boyz – Peanut Butter Jelly Time - Radio

No danger on the roof! <--- Gud vad jag älskar det uttrycket. Det låter så bokstavligt...

Dags att nana kudde nu. herrå

Fillefilosof tänker efter en gång till

Jag har kommit på en väldigt häpnadsväckande sak. Sen jag började ettan på gymnasiet har jag i princip varje dag gått förbi en viss kille, eller man, som var ganska rund av sig. Och inte på ett bra sätt. Idag gick jag förbi honom igen, och då slog det mig att han hade blivit sjukt mycket smalare. Vad glad man blir! När någon annan lyckas med något. Även om man inte känner personen. Jag fick ett leende på läpparna faktiskt. Häpnadsväckande.

En annan grej jag är stolt över, är min prestation i mitt eget rum idag. Har grovstädat golvet och rensat hela skrivbordet, samt ställt upp min burksamling relativt fint.


Nu återstår resten av rummet! Yaheheaehhah <3

Event Horizon

Försökte skriva detta inlägg i diktform, men det gick inte så bra... Det enda stället jag kan skriva dikter är i min säng, när jag är halvt på väg att somna och endast i anteckningar på min mobil. Hittills iallafall, har inte provat någon annanstans... Eh.

Iallafall. Här presenterar jag världens bästa skräckfilm:
Jag vill ha en hemmafotostudio!

Fatta hur gött det hade varit. Med en riktigt sjujäkla bra kamera, en greenscreen och en helt vit vägg. Då kan man ju tjäna lite pengar till och med. Nåja, that's not gonna happen. Men drömma kan man alltid göra!

2 grymma låtar:

Helloween – Mr. Torture
Iron Maiden – Wasted Years

Det tycker jag är bra!


Två sanslöst bra filmer

Bättre vanilj i colan än kanel i vasken

Glömde bort att jag använde bloglovin. 20 nya inlägg. Yay! Another sleepless night!

Skoja ba, tog 5 min att läsa igenom alla. hehe

Vill göra en film, vill ta en massa snygga bilder, vill göra flera filmer. Vill göra så mycket. Varför kan man inte bara dö och sen acceptera att man inte hann göra allt? Då slapp man ju ha så mycket press på sig.

Jag vet vad jag gör. Jag tröstäter lite Toffifee, solchips, langar en burk VanCo och drar på en fein film. Another semi-sleepless night! Yay!

Bang bang, we're beautiful and dirty

Vilken händelserik helg. Eller helgelserik händ? Man vet aldrig! Iallafall. Helgen är ju typ slut för min del. Morgondagen kommer nog mest bestå av vila. Det är nämligen så att jag mår riktigt dåligt - har huvudvärk, förkylning, ont i halsen & magen och en riktigt besvärlig hosta. Alla små jobbiga sjukdomar man kan ha, på en och samma gång. Det är inte så kul.. Är väl bara en tidsfråga tills jag får feber också. Jaja. Jag får vara glad, för jag har inte varit sjuk sen innan sommaren någon gång. Yahay! Annat än Niklas Malmén det, FBI-agenten du vet.

Men nej nej, gnällandet slutar inte där - Det är så att jag har jobbat från två till elva idag. Eller ja, åkte till Partille två, men satt bara och slappade fram tills typ sex nån gång. För vi behövde egentligen inte komma då, jag och Berra.

Vi filmade finalen i Partillerocken, det var riktigt grymma band som spelade faktiskt. Man kan säkert klicka sig fram till nån myspace-sida eller nåt på länken där.

Nu till gnällandet! Förutom att jag kämpade med alla jobbiga små virus jag hade fått, åt jag en pizza till middag som jag blev dålig i magen av, och det gjorde att jag behövde gå på toa ganska ofta - egentligen. Men Berra, Sara och Louise hotade mig att inte gå ifrån kameran för att gå på toa! Så jag sket NÄSTAN på mig. Inte okej.

Blä och fy. Men jag är glad ändå för jag känner att jag mår väldigt bra psykiskt. Och det är ju det viktigaste!

Lakupiippu

Hur kommer det sig att mina fingrar spottar ur sig en massa inlägg på natten? Jättekonstigt. För när jag står och väntar på tåget på morgonen känner jag att jag inte kommer skriva i bloggen längre. Men vi vet ju alla att jag kommer fortsätta underhålla er med mina omsorgsfullt valda ord intill tidens ände. Eller hur?

Nu har Zelda bytt ägare, och precis när de åkte iväg kom jag och tänka på den här låten:

Dave Berry – My Baby Left Me

"My baby left me, and she never said a word"

Ganska komiskt. Eller hur?

Hursomhelst. Nu har jag iallafall 700:- extra att köpa julklappar för. Amen to that!

4 saker du inte visste om mig

1. Jag gillar inte tårta - Det finns ju undantag, men asså, prinsesstårtor och sådant är inte så jättegott faktiskt. Det var dock värre förr!
2. Jag har 8 kr till julklappar i år - Lade mina sista pengar på Vaniljcola
3. Jag får helt meningslösa uppenbarelser väldigt ofta - T.ex, igår kom det här upp i mitt huvud: Det finns inga filmklipp på spontana händelser, typ som att någon ramlar, där någon frågar "fick du det på film?!" och filmaren svarar nej! För de fick ju det på film, och om de inte hade fått det hade man ju inte sett klippet.
4. Jag har fått gåvan att kunna förlåta vem som helst, när som helst - Insåg det på Hönö i somras. Troligen den bästa uppenbarelsen jag fått i mitt liv!

Happydappy fo rizzle ma shizzledrizzle of tha flangadangledizzle I can do thizzle all night long

Jag är glad, för jag har två chokladkalendrar. Men idag när jag kom hem från den grymma teaterföreställningen Kött på Backateatern insåg jag att jag hade glömt gårdagens lucka. Så jag fick FYRA bitar idag! Istället för två! Hihihihihihi!

Men en lite mindre rolig sak; snart kommer en kille som ska köpa min fågel. Känner att jag inte riktigt kan ta hand om henne, har inte tid, ork eller lust. Så det är lika bra att hon får ett nytt och bättre hem. Och om du inte tycker det är okej med djurhandel, kan jag säga dig att han köper inte fågeln - han köper tillbehören. Bur, leksaker, lite mat med mera. Fågeln får han på köpet!

Nu får vi väl se om den konstiga lukten i mitt rum försvinner med Zelda. Hehe. Börjar bli lite lack på den faktiskt..

finnar


Coola_killen_nr1


Daoud Heidami

En riktig sköning asså!
Kollade precis på Jiddra inte med Zohan, och den är så himla skojig! Adam Sandler är ju med i och för sig, inte så konstigt att den är bra då..
Skriven av: Adam Sandler, Robert Smigel och Judd Apatow
Regissör: Adam Sandler
Producent: Adam Sandler, Jack Giarraputo
I huvudrollen: Adam Sandler
Otippat...?

Man gör det på way out west

HHHHHHHHHHHHHH
EEEEEEEEEEEEEEEEEE
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

BBBBBBBBBBBBBBBB
LLLLLLLLLLLLLLLLLL
OOOOOOOOOOOOOO
GGGGGGGGGGGGGG
GGGGGGGGGGGGGG
EEEEEEEEEEEEEEEEEE
NNNNNNNNNNNNNN

Randy Pausch' Last lecture


En riktigt bra föreläsning alltså. Kolla på hela, det är värt det.

"Mina tårar är fyllda av extas"

Mm, mm, good. Första vaniljcolan på länge. Tog slut på månadens studiebidrag på ett fett 12-pack vaniljcola.. Så värt! Det var det faktiskt. Fast det kommer jag nog inte tycka om 10 min då jag har druckit upp alla 12 burkar.......... Eller?

Jag har ett dilemma: Nu när det är så himla sjukt sanslöst asmycket snö ute, är det hur frickin' jobbigt som helst att cykla till bron varje dag. Att cykla dit motsvarar ungefär 2,3 effektiva gymbesök, det vill säga, vi snackar big business asså. Fo rizzle. Men att gå är också jobbigt! För det snöar ju konstant hela tiden verkligen, och det betyder att gruset som så omsorgsfullt läggs ut på gator och trottoarer för oss fotgängares skull, läggs ut förgäves. Man halkar och halkar och får inget fotfäste när man går, därför tar det dubbelt så lång tid. Och så blir man blöt om fötterna. Så frågan är, är det bäst att cykla eller gå till tåget?

Tills rätt svar ges fortsätter jag cykla. Amen.Ps. Det tar inte 10 min att dricka upp tolv burkar. Om ni nu trodde det. Ds.

Vill du ha mig? Kom och ta mig!

Jag bloggar inte så värst myckket nuförtiden har jag märkt. Eller ja, inte de senaste 2 dagarna iallafall.. Men iallafall. Iallafall har jag haft det ganske skoi. Det var riktigt asroligt på dramalektionen idag - "Frys" är en riktigt grym lek asså. Ibland blir det bara så himla kul! Tänker inte berätta vad det är för något, för ni förtjänar inte det! ;)

ehh.. jaja. Skämt åsido! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Vill bara skriva helt enkelt. Så jag drar väl en lista på det mest intressanta som hänt under veckan och vad som komma skall.

För det första kan jag ju då säga att det inte har hänt så mycket i veckan. Det roliga har sparats till denna fina fredag! Dramalektion som sagt (kommer tillbaks till det senare, om du fortfarande läser då vill säga), sen en fin liten runda på gymmet. Det är så gött att känna resultat! Och SE resultat. Och nu när jag är så hälsosam får man faktiskt unna sig en Big Tasty Bacon plusmeny på donken. Eller hur? Efter rejäl ansträngning behövs rejäl mat.

Sen kör. Askul. Fast min röst börjar ge lite vika... Eller blir den bara bättre? Ingen aning. Men kul är det att sjunga iallafall. Efter det - soft slappåchillkväll hos Johan med en rätt så bra tysk B-skräckfilm som hette Cargo. Vad handlade den om? IMDB IS YOUR FRIEND.

Imorgon är det julmarknad på g i kyrkan! Och som vanligt kommer jag väl ha jättemycket tur på kaklotteriet. Fattar inte varför, men man kan ju inte klaga om man får en massa gratis kakor, bröd och annat gott! Ja, det ska bli intressant imorgon. Dessutom är det Vista på kvällen. Nieajsce.

Och söndag - knega i Auland inför julrevyn. Vår klass håller i den helt själva. Och julrevyn är en rätt stor tillställning - många band, lite sketcher, mycket som händer. Mycket rekvisita och förstärkare vars inställningar ska ändras hela tiden. Och jag, Greta, Fia och Amy ska filma hela alltet, plus liveredigering. Det är hur kul som helst.

Men sen händer det en spännande sak - Jag ska ha distansfilmkväll! Helt awesome asså, vad hade vi gjort utan internet?! The Shining blir det, med Alice som för tillfället bor i Frankrike. Two thumbs up for awesome!

Intressant inlägg ja........ tänkte väl det. Ska överväga att röja lite i mitt rum någon gång. Inte så svårt egentligen - Ner med allt man inte använder i en flyttlåda och upp på vinden och så var det fint & färdigt. Fast det gäller ju att ta första initiativet... Well well. Blir väl ändå nån gång i vår eller nåt. Haha!

Godnatt bloggen!

Fladderbeltariket

Hur roterar man sina bilder? :(

Årets långkalsongsäsong är igång!

Vinterhalvårets höjdpunkt - långkalsonger. Mitt favoritplagg över allt annat.

Det börjar bli riktigt sjuhimla kallt ute. -13°C var vi uppe i idag tror jag, och oh yeah så glömmer man datorväskan hemma hos Amy och måste gå dubbelt så långt för att hämta den. Men iaf. Tur att jag hade LÅNGKALSONGER på mig så att jag inte frös till döds!

En sak jag gillar med vintern är - tro det eller ej - att det blir mörkt så tidigt faktiskt. Man blir ju trött lättare och det kan kännas lite deprimerande att se solen gå ner på bussen hem, men är det molnfritt är det en ganska fin syn faktiskt. Och sen när det är kolsvart vid sex-tiden, det är rejält mysigt! Man sitter där, värmer sig framför brasan. Åh. Brasa.. Lägereld. Läger. Fick en idé en gång om att dra iväg nånstans långt in i Sverige - i någon okänd skog - med tält, triangakök och en rejäl packning korv och snabbmakaroner. Och sedan bara gå tills det blir mörkt, hitta en fin plats, sätta upp tältet, fixa en eld och bara njuta av naturen och allt annat som finns i naturen. Mitt mål för sommaren där ja! Man kanske inte ens behöver ha tält med sig. Sovsäck räcker ju. Om det inte regnar förstås. Men det finns en lösning för allting - enmanstält. En vattentät korv som man kryper in i. Superdupermysigt!

Får väl se om det endar up som mopperesan ner till halland, dvs ogjord... Men det här är nog lättare att genomföra. Man behöver ju inte ens åka långt liksom. Slottsskogen...?

Känner på mig att det kommer bli en bra sommar nästa år. Nu ska jag gibba herrå

RSS 2.0