It's finally inside of me

Vaccinet. Nu har jag äntligen fått det! Jag har inte så ont i armen som jag trodde jag skulle ha. Det kommer liksom i vågor, och när jag råkar lyckas trycka på exakt rätt ställe på armen. Då gör det ont. Men nu behöver jag inte oroa mig mer, iallafall.

Vi har temadagar nu i skolan. Det handlar om gäng, invandrare, främlingsfientlighet och allt annat sånt. Det är ganska intressant, faktiskt. Två representanter från Lugna gatan har varit hos oss och berättat lite om vad de gör. Vad gör de? De hjälper ungdomar att hamna på rätt sida, är en ganska bra sammanfattning. Ja, det är ungefär det de gör.

På lördag blir det Partillerocken.

Break a leg

/ Filip

It was worth it

Det var ett litet tag sen jag skrev sist... tror jag. Haha! -.-

Idag var jag på Burgårdens gymnasium och blev stylad av Amanda. Det blev riktigt snyggt, faktiskt! Jag har inga bilder på det, och dessutom förstördes det i den hårda vinden påväg hem. Men kolla Amandas blogg, http://www.improveme.se/Community/Blogg/mandylicious. Där kommer det upp bilder snart. ^^

Imorse åkte jag till skolan med Fia, och gissa vad hon gav mig? Wayfarers. Large. Klart glas utan styrka. Jag gillar dem starkt! Tack så mycket! ;D

Sedan visade jag Tidstornet för några i min klass. Det blev tyvärr bara halva, för de skulle ha nationella prov i den salen. Då blev jag lite sur. Som tur var var Eldrid där och gav mig en stor, massiv kram så att jag blev glad igen.

Break a leg

/ Filip

Failing is learning

Vilken dag. Jag skulle ju hålla i mitt omtalade kramkalas, men det blev en flopp. Vi var 8 personer totalt, när 132 personer hade anmält sig. Jag skyller på vädret.

Sedan, efter "kalaset", gick jag och Johan för att träffa Elin och Karin inne i stan. Elin letade efter en nyårsoutfit. Lite tidigt, kanske?
Jag såg en silvrig paljettkavaj på Bik Bok, som var himla snygg. Jag har bestämt mig att jag ska ha en sådan. Fast ja, inte den från Bik Bok, den är ju för tjejer. -.-

Imorgon är det SKOLA! JAG SAKNAR MIN KLASS. Tro det eller ej, men det gör jag! Det känns faktiskt lite konstigt att säga så, jag har aldrig saknat min klass förut. Men nu gör jag det. ;>

Break a leg

/ Filip

Oops, I did it again

Ja, som sagt, nu gjorde jag det igen. Jag, cykel, ösregn. Jag känner mig så dum som litade på det svenska höstvädret imorse. Men det var ju så soligt och skönt...

Iallafall, något att glädja sig åt är min nya mp3-spelare. Zap SR300 kallas den. Touch. 799:-. Teknikmagasinet. Jag älskar den! Tror jag... Vi får se. ^^

Dagens rekommendation: Försök undvika att äta Burger King-mat ståendes på pendeltåget.

Raindrops are falling on my head

Idag var världens härligaste väderdag. Jag ÄLSKAR dagens väder. Och jag blev SÅÅ lycklig när jag insåg att jag skulle cykla hem från mölndals bro.
Dessutom hade jag glömt jackan hemma. Och jag är helt säker på vad jag säger, tjocktröjor är inte vattentäta. -.-

Då kan jag trösta mig med att tänka på att jag imorgon börjar halv nio - på kvällen. Nice.

Living is a way of sleeping

Well, that makes no sense. But anyway.

Jag somnade på tåget hem idag igen.
Vi lär oss väldigt mycket på Studio Lane, och det är väldigt bra. Det behöver vi. Jag har till exempel lärt mig att te är väldigt gott.

Sleeping is a way of living

Nu har vi ett nytt praktikställe igen. Studio Lane. Det ligger vid röda sten ungefär. Det var kul, faktiskt! Vi fick koppla upp ett PA, och medans de två gubbarna på stället stack iväg på något ärende och vi var ensamma, satte vi på musik och dansade. Det var riktigt kul. Dessutom var deras lokal också folkteaterns rekvisitalager, så det fanns jättemycket intressanta saker, allt från skyltdockor till julgranskulor. (Y)

Jag somnade på tåget hem, by the way. Och drömde om att jag var skurken i en biljakt. Weird. Tur att Niklas satt bredvid mig och kunde väcka mig när jag skulle gå av. ^^

The rich weekend

Puh... det har varit en händelserik helg. För det första har morfar Björn och kusin Oskar varit här, sen i fredags. För det andra har vi haft kalas för mig och pappa, det var jättekul. Jag fick världens snyggaste och mysigaste tröja av Olle och hans familj. Tack. Sen fick jag massor av hygienprodukter...? Haha, de kommer säkert till användning. ^^
Den tredje händelsen i helgen utspelades idag. I Betlehemskyrkan. Jag hjälpte till att spela Cajún i Fridas lovsångsband. Det var jätteskoj!
Sen åkte morfar & Oskar hem.

Åh, nu måste jag byta förgasarventiler på mopeden. Kul.

Imorgon ska vi praktisera på Studio Lane. Jag hoppas det blir roligt.

Break a leg

/ Filip

And my memory disappeared.

Jag skulle skriva om någonting idag.. Något intressant. Kul att jag tappade bort det. Det enda jag kommer ihåg är att jag kom på det när vi åkte runt i firmabilen idag på praktiken, vilket inte säger mig någonting. Jag vet exakt var någonstans vi var, vilken väg vi åkte på och vart vi skulle, men det jag kom på har jag naturligtvis glömt bort. Ibland har man läskigt dåligt minne.
Men dessbättre hittade jag mina vantar i firmabilen, som jag glömde där i måndags! Mina härliga, svarta lädertumvantar. Även om fingerrörelserna blir väldigt begränsade när man tar på sig dem, känns det som att man kommer till paradiset. Så sköna är de. Eller, inte riktigt. Men nästan.

Break a leg.

/ Filip

Jag tror på dig, kompis. Vad du än gör, så tror jag på dig.

Nu är jag (snart) sexton! Wohooo. Jag känner mig så mycket äldre. Kanske för att jag fick en rakapparat i födelsedagspresent imorse? Kanske för att jag nu inser hur mycket jag har behövt en.
Idag måste jag hitta ramnumret på mopeden, så att jag kan försäkra den. Annars kan jag ju inte köra med den! Och vad är det för mening med att ha en moped om man inte kan köra med den? Nej, just det. Så jag verkligen MÅSTE hitta ramnumret. Fy, vad skönt det kommer bli när jag har gjort det.
Första gången jag körde med den, insåg jag hur mycket roligare det är med växlade mopeder, och hur tråkigt det egentligen är med skotrar. Skotern, förresten. Just det. Den ska säljas nästa vecka! 3500:-. Jag kan nog inte få mer för den.
Jag fick en hjälm idag också, dock fel sort. Men jag och pappa ska åka till biltema och byta till en crosshjälm idag eller imorgon. Den hjälmen jag fick är en sådan där hjälm utan hakskydd, en så kallad jet-hjälm. Jag har fortfarande inte listat ut varför den heter så.
Nej, nu ska jag ut till baksidan och påbörja jakten på det försvunna ramnumret. Önska mig lycka till!

Break a leg

/ Filip

I went loose

Nu är jag hemma från konserten! Det var så bra att det är värt ett svärord. Fan, vad bra det var. Det sämsta var att diskanten skar in i öronen något så förfärligt... Men det var ändå bra. ^^
Nu längtar jag så innerligt tills imorgon. Vad kommer jag få, tro? Hmm. Det återstår att se.

A long time ago, in a house far, far away from yours...

Det var faktiskt väldigt längesen jag skrev här. Jag har väl tröttnat lite på att blogga, kanske.
Iallafall, jag är snart 16 år gammal! Imorgon, rättare sagt. Dessutom är jag ledig då, och så har jag en ny moped. Kan det bli bättre? ;D

Nu ska jag på konsert på Plusgymnasiet med Hampus och Niklas i min älskade klass. Hejdå!

RSS 2.0