Anders F Rönnblom - Det är inte snön som faller... "Det är nå'n annan tröst"

Hemlig beundrare...?

Har jag en hemlig beundrare kanske? Kolla i slutet!

Har jag en hemlig beundrare, kanske? Titta i slutet!

Natubella - Evolve or wait"There's a choice to make"

Fleet Foxes - White winter hymnal"I turn around and there you go."

Helgen

Fy vad kul! I fredags efter After Eight kutade jag, Helena, Filip, Anton, Rasmus, Ludvig och Frida runt och lussade i solängen. Det var skoj! Jag hade en blinkande tomteluva med "Ståfräs" xD
 Idag åkte jag ner till mölndals bro, för att lyssna på Kajsa och hennes klass när de sjöng julsånger för att samla in pengar till deras klassresa. Det var riktigt kul - men kallt!
 Jag lade 45 kronor i gitarrfodralet. Som tack blev jag bjuden på en stor varm choklad av Kajsa! Gott, gott. Tack så mycket :)
 Sen efter ett tag fick jag också vara med och sjunga. Kul, kul :D
 Dessutom har jag städat för första gången utan att mina föräldrar tjatar på mig. x)

Helg

No comments.
Oj!


Iallafall. Vilken helg det har varit! I fredags hjälpte jag till i kyrkan, inför julmarknaden nästa dag. Efter det åkte vi hem till Helena och åt mackor och kollade på Zozo(osäker på stavningen, filmen rekommenderas) till halv ett ungefär. Sen var det julmarknad, jag kom dit ungefär tolv för att hjälpa till med godisbananerna och stå första skiftet i tonårsrummet - vilket Helena också skulle, men hon kom runt två tror jag. Men som tur var var min syster där, och några andra som stod där också. Så jag var inte helt ensam.
 Jag spenderade 420:- på att vinna två t-shirts, två lådor med godis, fyra kakvinster, och på en korv med bröd. Det var klart värt det!
 Sen var det Vista på kvällen, lätt det bästa hittills. Dessutom träffade jag Agnes där, och vi satt och pratade typ i en halvtimme - om absolut ingenting. Tack! :D
 Igår var bara slö, slö och åter slö. Men det behövdes. Fast jag blev lite sur när övriga familjen skulle gå och lyssna på Frida på konserten i Fässbergskyrkan, där även Kajsa var med! Jag som påstod att jag inte ville följa med..

404 - Forbidden

Till och med igår har jag haft dataförbud i en vecka, för jag städade inte mitt rum förra veckan! Hur sträng får man vara!
Men nu känns det härligt att sitta klistrad framför ljuskvadraten igen. :D

RSS 2.0