Well, I found a torch. Now I can see.

I don't know if I am supposed to laugh or cry, when i think about the fact that all because he betrayed me and broke his promise, my moped days are over. It's kind of sad.
Well, I'm just going to thank him anyways. For because of him, I can pay off my debt to my father. And that's nice.

It's getting dark, too dark to see. To dark to see how great life is.

Ljuset hade nu börjat ta eld från tändstickan, och jag kände lyckan och värmen bubbla upp inom mig. Helt plötsligt kom en kall vind och puttade ner ljuset i vattnet. De härliga känslorna försvann med vinden. Nu står jag här, kall och naken, utan den blekaste aning om vad som ska hända mig härnäst. Kanske kommer jag stå jag här för evigt, undrandes varför det aldrig ljusnar för mig. Just nu känns det så. Men man får aldrig ge upp hoppet. Kanske kommer ljuset inom mig att börja brinna igen, kanske kommer någon med tändstickan som sätter fyr på det hela. Det är svårt att veta, framtiden är svår att lista ut.
Ibland tycker man att livet har något emot en, och just så känner jag nu. Det känns som att någon bara vill jävlas med mig, något sadistiskt som älskar att se mig såhär. Jag undrar varför! Livet är en riktig bitch ibland. Det håller jag med om. Men, trots det kommer jag inte ge upp, jag tänker kämpa vidare tills den där sadistiske jäveln slutar driva med mig och det börjar ljusna för mig. För vid den stunden vet jag, att jag kommer vara starkare än jag är nu, och då kan ingen rubba mig. Det får mig att kämpa på, även om det är motvind och hjulen har fått punka. Jag cyklar på ändå.

Jeeez

Just another nice little day downtown

Well, that's nice B)

I think I like you little friend, for real!
Yes, I'm sure. 100%!

Besides that, My nose is a real mess right now.. It's like I've got ten million boogers in each nose-hole.. That is not nice. I dislike my nose.
And my voice has gone down like three octaves. That's manly, but nah, not so nice.

Holy shizzle, I feel a hairflip coming on!

I am just so happy. Why didn't we meet earlier?

Z
carpocalypse now

It's been a while. Yeah.

Jag och mina kära kompisar Per, Alexander och Niklas har gjort en film, som heter Valet. Den handlar om droger. Och gissa vad? Vi skickade in den till Stockholms filmfestival, och VI KOM MED. Helt frickin' crazy! Så vi ska dit på fredag en sväng, och visa killen på BIOGRAF. GRÖMT

Annars är det lugnt i mitt liv... lite skolarbete som jag har.. och så....

Just det, jag var med i en intervju i torsdags, om fördomar mot kristna. Den sändes igår på någon närradio, men också på internet. Och det skulle gå repris idag och imorgon, men jag har glömt hemsidan... surt. Jag får väl fråga Louise. Hon var också med.

Annars är det lugnt i mitt liv.... händer lite trevliga saker ibland... Man kan inte klaga....

Vädret. Positivt.

Lovet? Aha! Ja, det var la kul. Jag döpte mig förövrigt, annars gjorde jag inte så mycket.

Jag vill ha en longboooaaard. Jag ska kolla läget på blocket sen. Jag kanske hittar någon fin bräda där. Haido!


RSS 2.0