Droger


istället för energidryck


annoying switch


A WEEKEND IN THE COUNTRYYYYYYYY HAHWOWAHHOAW

Var det värt det eller? Njä. Att vara myggtekniker förstör ju hela grejen med föreställningen. Det är dock ändå rätt kul att känna att man gör ett viktigt jobb. Men jag hade hellre sett den på premiären utan att ha jobbat med den innan. Men man kan ju inte få allt här i livet. Eller..?
Det var allt jag hade att säga idag, plus att jag tror min stumfilm kommer bli hur grym som helst. Let's wait and see!
Peace out, peaches

Mr Anderson, welcome back.

Gissa vem som precis försökte sig på att måla en 3D-låda
Bokstäverna är jag däremot nöjd med.
Peace out, bitches!

Bilder från då & nu

Är just nu på truckutbildning, på Scandic ...

Är just nu på truckutbildning, på Scandic Hotel i backadal. Han sa förut att man måste vara 18.. What to do? Jag sitter här och utbildar mig ändå! Haha. Ganska gött


skrikande smärta

Det är helt sinnessjukt. Hur jag än ligger, sitter, står eller rör mig har jag av någon anledning svinont i min vänstra höft. Snart går det inte mer asså. Man får panik helt enkelt. Tur är väl det då att jordens undergång tar plats på lördag kl. 18.00, så slipper jag denna skrikande smärta jag har inom mig!
Peace out, bitches.

that's an impulse, a pulse of im


För alla er som inte vet - det ni just nu tittar på är... den här texten. Men det ni förmodligen tittade på precis nyss är en Loaded Dancer, en 140 cm lång långbräda som jag nyss kom hem med. Begagnad? Afcaurs! Hittade annonsen igår, köpte den idag. 2500:- kostade den. Lite bättre än 4500:- för en ny, tycker jag. Iallafall, jag tänkte ju köpa en cykel i måndags (beggad den med), men det visade sig att den hade blivit såld tidigare på dagen. Så det kommer ju dröja ett tag innan jag kan börja cykla.. Men men. Jag kan ju åka bräda istället tills vidare.
Dessutom kommer det inte dröja superduperlänge tills jag har råd med en cykel igen, för i helgen ska jag ta truckkörkort! Wohoo! Så mina sommarjobbsproblem är i stort sett över. Oh yeah.
Peace out, bitches!

Ett other kind of jag

Just nu sitter jag och nästan kvävs av dammet från mitt skabbiga tangentbord. Men vad gör det? Det smälter ju in i resten av rummet iallafall. Det däremot är nog inte så värst bra...
Vasaloppet 2012. Snart infaller jag i ett märkbart hälsosammare liv — mountainbike minst 3 veckor i veckan, inget godis eller sånt (kanske en liiiiten liiten godisbit på en lördag då och då) och, ja, det börjar faktiskt bra. Efter att ha skrivit en hälsobeskrivning om detta i skolan, försvann suget efter socker nästan direkt. Helkonstigt, bara sådär liksom! Känner du igen dig, om jag säger att det har hänt många gånger att man har sagt "nu börjar mitt hälsosamma liv, känner jag", fast man aldrig riktigt tar tag i det? Det är bullcrap den här gången. Nu jävlar.

dagens difference

...och dagens rangel:


Nigga wang!


fisheye!


RSS 2.0