On your marks, get set, bagpipe!


Bella notte

Klockan är nu 03.40. Har precis jobbat i 15 timmar - från klockan 12.00 i förmiddags. Låter det jobbigt? Näää. Det var riktigt soft faktiskt! Man är ju död i kroppen och bäng i bollen, men det var ändå skitskoj! Nu ska jag äta upp min hamburgerbrödsmacka och hoppa i bingen. heidoheido

Bästa lillkillen i världen


"En sak som jag inte gillar är folk som inte gillar mig"

Mamma och Adam sitter precis bredvid mig och läser serietidning. gulligull
Läcksjonen gick bra, fast det tog längre tid än jag väntat mig. Hann till och med inte med vissa delar! Och jag som trodde att 60 min inte skulle räcka! Det var konstigt. Men det gick riktigt bra asså. Jag är nöjd över mig själv. Men det är konstigt att när man har lektion på konfan blir det sjukt mycket bättre än alla redovisningar man gör i skolan.. Weeeird...

Ferngren building #2

Hej! Nu har jag något intressant på g! Jag var lite uttråkad, så jag åkte iväg ut till en ö och byggde ett höghus. Och jag hade en extremt dålig kamera, det är därför allt ser så fyrkantigt ut. Och det runt om, som gör att det ser ut som en webbläsare, det är en ram som jag designat speciellt för bilderna i detta inlägg. Snyggt va? Sjukt likt Mozilla firefox, men det såg jag inte förrän efteråt. Så här kommer bilderna!

Bra att veta: Bildtexten står ovanför bilden, så att du inte blandar ihop bild & text. Varsågod! ;)


Här har vi huset då! 6 våningar högt, plus soldäck på taket.




Let's go inside




Första våningen! Trapporna är fullt synliga hela tiden. Men vad kan den där öppningen till höger vara? Låt oss ta reda på det!




En trappa neråt! Spännande!




Nämen oj! En liten grotta! Väldigt kul för både barn och vuxna att utforska, dessutom kan man hitta brons- & guldådror här som man kan sälja och få en skaplig slant för.









Där har vi lite brons, ja! Låt oss gå vidare.




Jag tror jag kan urskilja lite ljus där borta! Vi fortsätter!




Ja men titta! En utgång! Perfekt om man får besök av någon oönskad! Då kan man smita ut och springa iväg från det otrevliga sällskapet.




Där var det lite guld också! Det här blir ju bara bättre och bättre! Fin bergsmiljö dessutom. Picknick, kanske?




Tillbaka in i huset nu, och uppför trappan till andra våningen!




Här var det ännu en ingång. Huset ligger nämligen precis vid ett berg, därav grottan. Så man kan alltså gå ut på andra våningen, sätta sig på kanten av berget och njuta av solnedgången. Mysigt.




På andra sidan har vi också en balkong! Ett måste! Väldigt fin utsikt. Nu går vi uppåt!




Tredje våningen - precis som andra våningen, fast utan entré till berget.




Fjärde våningen!




Femte!




Och sist men inte minst - Sjätte våningen! Lite högre i taket än de andra, om man känner för det!




Och här har vi soldäck. Tyvärr hann jag inte göra något räcke eller staket, så inga barn får vistas här uppe.




Den bedårande utsikten! Byggnadens stolthet! Härifrån kan man se hela Baguetteön, vilket i sig är ett väldigt vackert landskap. Titta bara!




Jag gjorde också en version av huset utan mittpelare, så att man ser rakt ner genom hela byggnaden. Farligt, men häftigt! Endast skateboardåkare får vistas i denna version, eftersom de har exceptionellt bra balans.








En sista titt på byggnaden i helhet. Vilken skönhet, inte sant?




Som ni förstår är detta inget hus där olika familjer bor, de skulle störas alltför mycket på varann i och med de obefintliga dörrarna eller möjligheter att stänga ute gräl och annat störande ljud från de olika våningarna. Därför är detta höghus ett ideal för t.ex. en stor familj med hund, eller ett kompisgäng som söker efter något annat än bara en tråkig korridor nånstans i utkanten av stan.

Pris: Lägsta bud ca 2 160 000 kr
Avgift: 4 000 kr/mån

Hör av dig ifall du är intresserad! mail: [email protected]

HAJEH!!!

Hejsan! Idag har jag faktiskt lite att skriva om. Eller....?

Dagens replik: Mattias - "Check the matrum if it's släckt there!"

Dagens misslyckande: Jag - välte ut en hel hink vatten i verkstan när jag skulle höja musiken

Dagens skitbra: Jag och Mattias - Städade ur ett rum som var fyllt med grejer, saker och skit & sånt, packade ihop allting och gjorde allting skitsnyggt

And now, I give you this - Bästa musikvideon som någonsin gjorts! Kolla Stevens kläder bara!




Nä, det blev inte så mycket idag heller. Mitt liv är ganska tråkigt ;)

Men jag kan säga det här - imorgon är jag ledig och då ska jag plugga inför dödenlektionen imorgon på konfan. Det är nämligen JAG i egen hög person som håller i hela skiten. Wish me luck


må bra, hejdå

Hej alla bloggläsare!

HÅLL KÄFTEN! Nu är jag här igen! Fast jag har absolut INGET att skriva om, så hejdå!





Reminder

Är det någon som kommer ihåg att jag i slutet av sommaren var astaggad på att göra alla inlämningsuppgifter, uppsatser och noveller och allt det där i tid? Det har helt gått åt pipan. Här sitter jag med en två veckor försenad uppgift som handlar om renässansen och Shakespeare. 3 (rätt så komplicerade) frågor. I assume i'll end up som jag gjorde förra året.. Jag är så himla dåååååååååliiiiiiiiiiiiiig. hjälp mig någon

Hur funkar det!?

Jag mår svinbra men ändå jättedåligt! Fattar ingenting. Det är så mycket tankar som surrar omkring hela tiden. Vad ska jag göra!? Jag vill att något ska hända! Jag har väntat länge nog nu!

Det blir en tidigt dejt med kudden ikväll. Det blev inte så mycket sömn i helgen, tack vare min konstiga luftmadrass som bara fylldes halvt, så när man la sig på den kunde man inte ligga på sidan - man bara rullade tillbaks på mage eller rygg igen. Skitjobbigt! Jag vet, I-landsproblem.. Men om afrikas barn fick leva i Sverige ett tag skulle de ju också stöta på likadana problem! De går inte att undvika. JAJA, JAG VILL INTE VARA PETIG MEN MIN HJÄRNA HAR BARA EN STAPEL BATTERI KVAR! VAR ÄR LADDAREN!? Godnatt bloggen ;)

P.s. Ångest. D.s.

Oh SNAP!

Skrev precis ett svinlångt och svinbra inlägg om hur helgen har varit... Oh snap, säger jag bara! Inte okej, Firefox!

Iallafall, kan bara säga att det var hur kul som helst och att årets konfagrupp är den bästa någonsin! Så himla söta och roliga, och alla umgås med alla. Vad mer kan man begära!? De är som små änglar! Och på onsdag ska jag ha en lektion för dem om döden. Det ska bli intressant!

Nu är det en vecka kvar på praktiken, och det är väldigt skönt. Det är ju jätteroligt på "jobbet", men jag är inte van att arbeta 9-17 så jag blir helt död på dagarna. Det ska bli skönt med en vecka lov efter det! Dessutom har jag hittat ett sätt att spara pengar. Det är så att vi får 30:- per dag i matersättning, så om man tar med sig mat hemifrån varje  dag, sparar man ihop 450 spänn till slut! Det är inte helt fel! Då har man ju  nästan råd till en ny dator! Åh vad jag vill ha en ny dator! Min nuvarande är som en senil 80-åring med reumatism och allt vad det heter. Man kan knappt flytta musen utan att den laggar fast och överhettas! Men snart ska jag hämnas. När jag har min Macbook Air, då! Då ska vi få se vem som egentligen är senil!

Nu ska jag ta i med hårdhanskarna och plugga relativt mycket! Första gången på terminen faktiskt, hehe.. (SLAPPLINJE!!!!!)
Ska bland annat läsa Liftarens guide till galaxen på Engelska, den är väldigt bra hittills! Och rolig! Och sen ska jag ta hand om min ÄLSKADE lille lillebror Adam Eric William Ferngren! Det ska bli sköj! Hehehehehehehehe. Vi ska bland annat äta hamburgare B) nomnomnomnomnomnomnomnomnomnomnomnomnom

Nu hoppas jag att det här inlägget sparas, annars får jag ryck!!!! Då ska jag inte skriva något på 12 år. Hejdå




Tranie...?


Fabian satte den på min keps idag. Dåligt stavat, det ska ju stå Trainee!!!

Mmmmmh vilken dag

Ahhhhhh. Försov mig en timme till att börja med. Fick dock skjuts till praktikplatsen, så det var ju nice & chill och det där. Och därborta satt vi och skruvade av och på hakfästen, bytte linser, satte på säkerhetsvajrar med mera på 280 parkannor. DET VAR JU INTE SÅ VÄRST NICE, ELLER!? Men det var chill att jag hade med mig hemmagjord pizza till lunch.

Och sen bar det av hemåt då. Hade min dunjacka på mig, den där stora, 70-talsorangea skiten som ser ut som en kudde. och ja, jag kände mig som en kudde. Men det speciella med den här konstiga jackan är att den inte är blank på utsidan, utan den känns ungefär som en soffkudde. Så den drar åt sig så mycket vatten den kan. OCH SÅKLART SKA DET BÖRJA REGNA NÄR JAG GÅR AV BUSSEN. Och blåste gjorde det också! Jackan - vi kallar den kudden - har heller ingen krage, så det var riktigt kallt för halsen!

Hemma, med en 8-kiloskudde på mig, hände inget märkvärdigt. Hängde av mig jackan, åt lite, gick på dass, skickade iväg ett sms, kliade mig lite på ena skinkan (dagens njutning btw), och ja. Nu sitter jag här med mina hemmagjorda, röda mjukisar och bara låter fingrarna skena iväg på tangentbordet. Om fingrarna hade varit ett tåg, hade det spårat ut för länge sen och dragit med alla passagerare nerför en lång backe och till slut exploderat. Spännande, inte sant? Nu märker du hur tråkigt jag har!

Sammanfattning: Nog den mest cpiga dagen på länge. Mitt språk för dagen bestod mest av ordet häbäb. Häbäb? HÄBÄB!

Ska bli schönt att ha lov sen!!


Ska jag skriva nåt mer? Hmm... nä.

Tryck nu på funktionsknappen


Vassego, Alice!

HAPPÖY!


FRANKS GATUKÖK

Yay! Nu kommer pappa med En styck hel special med västkustsallad till mig!!!!!!!!!!!!!!!!!! nomnomnom!!!!!!! Och sen blir det Minecraft hela dagen lång!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Filip and the tipping tower of XLR




Man är ju stolt

Sten


Hacka sten på nätterna, bygga skyskrapor på dagarna

Åh nej, jag borde nog gå och lägga mig nu. Ska ändå upp extra.. ehh....... sent imorgon.... F* THIS SHIT I'M GOING TO BED <3

thanks for viry thinks


Platong!!!!!

Testade att platta håret, det gick inte så bra.... Men själv tycker jag att det blev snyggare som det är på den mörkare bilden. :)

KILLING SPREEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!1

Hörröni 3 prenumeranter! och alla ni 4 andra besökare!

Checka in min nya blogg, My dead friends! Man kan nog få lite inspiration från den, om man vill. Obs, läs första inlägget först!

let's just say

The postman always rings twice är en jäkligt bra film.


Godnatt

My dead friends

Nu är den här!

http://fsferngren.blogg.se/mydeadfriends/


brb

Munspel


Jag är sur


get yo shyne on, you know we gon' make it

Cash money class, bro!

Gangstamuzic is pretty gött fraktiskt. Lyssna här bara va:






And now for something completely different. Jack Nicholson!

Jag kompletterar kvällen med en Jack-film; Easy rider. Från 1969. Alltså är han bara 32 år gammal. Det ska bli intressant! Recension följer la imorgon om jag orkar. Det är gött att göra som man vill B)

P.s. Är det någon som vet hur man gör sådana där youtubegrejer där inte videon syns, utan bara tidslinjen? Som man använder när man vill publicera en låt?

Don't call it a COMBAT

Jag fick en puss av Charlie idag ;D
NEJ, JAG ÄR INTE BÖEG

Det har varit en ganska vanlig dag... bortsett från några saker. haha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! till exempel: mina cykellampor har stått på hela dagen, men ändå funkade de när jag skulle cykla hem. Tummen upp.

Jag känner att jag har blivit sämre på att skriva. Men vem bryr sig?


Dagens citat

Jag: "Vad ska du äta till lunch?"
Mattias: "Vet inte, du då?"
Jag: "Jag har med mig panpizzor. Det kan la du också ta?"
Mattias: "Men jag orkar inte åka och köpa..."
Jag: "Nähä. Men åk till statoil då! Det ligger närmare, och där har de såna där frysta portioner"
Mattias: "Blä!"
Jag: "MEN SÄG VAD DU VILL HA ISTÄLET DÅ!"
Mattias: "Banan"

PLOPPGREJER

Jag har varit barnvakt åt Adam i ett par timmar nu, och när vi åt kvällsmat, fick han ett skrattanfall pga. de konstiga små gummigrejerna som man vränger ut och in, som sen vrängs tillbaks automatiskt och flyger rakt upp i taket. Att sätta dem på valda delar av kroppen kan vara väldigt roligt ibland, kan jag säga! Men det gör ont också.. aj

Charlie says: drums

Charlie the dog är min bästis! Vi gillar att leka med varann! Synd bara att den där lilla subban springer iväg med alla tejprullar istället för att ge dem till mig.. -.-

Det var något jag skulle skriva om, kom jag på... men jag glömde bort det. Så.. byebye :)

Arbetsbyxorna fram, shortsen bort!

Nu är då praktiken igång igen! Och jag kan säga det att jag är väldigt glad över platsen jag fått. Jag vet, det har bara gått en dag.. Men jag gillar stället starkt. Riktigt trevliga killar som jobbar där, ingen över 30-strecket, och chefen har en liten (och då menar jag liten) hund som heter Charlie och springer runt och jagar tejprullar hela tiden. Det känns som en Lekplats där, men på ett arbetsmässigt sätt. Svårt att förklara, men jag gillar stället starkt iallafall. Ska se om jag kan få jobb där någon gång, på höstlovet kanske? SOFT MED JOBB, SOFT MED PENGAR, SOFT MED LIVET OCH ALLT VAD DET INNEBÄR! JAG ÄR LYCKLIG TROR JAG!

Måste bara plugga lite...

och kanske nåt annat




Är det dags att börja använda vinterskorna snart eller!?

Gone fishing


DEN ÄR TILL DIG, DEN ÄR TILL DIG, DEN ÄR TILL DIG, DEN HÄR ÄR TILL DIG

Jag har inte varit såhär trött och opepp på allting på väldigt länge. Nu vill jag bara lägga mig och sova bort hela livet känns det som. Men först måste jag plugga, hjälpa pappa med att packa ur bilen, ta studenten, skaffa jobb, gifta mig, skaffa barn, pensionera mig...



Let's just ship up to Boston for a while.

Jag ser det överallt

Ojojoj, vilken helg alltså. Sportig som tusan! Det började med att jag vaknade tio i åtta i fredags, och insåg att jag skulle vara på Mölndals bro två minuter över åtta för att hinna med tåget till skolan. Så jag slängde på mig gympakläderna och träningsoverallen, packade mina vanliga kläder i en väska, gav mig ut till cykeln sisådär två eller en minut i åtta. Och shit, vad jag cyklade! Jag visste inte ens att jag kunde cykla så fort. Men hursomhelst. Jag hann inte. Så att gå från fullkomligt avslappnad till att utsätta sin kropp för största möjliga anstränging på knappt 10 min var helt förgäves.

Där satt jag, väntade på tåget... och så kom det ett 17 över. och när det kom fram, var det två minuter kvar tills bussen till partille avgick. och som alltid stannade tåget så långt ifrån busshållplatsen som möjligt, så det var att kubba som in i sjutsingen för att hinna med den. Blev nästan påkörd på vägen dit till och med. Men den hann jag med iallafall. Och när vi kom fram till Åstebo eller vad det nu hette, så var det dags att orientera. 16 kontroller, minst en timma. Efter en timma hade gått var varje minut 1 minuspoäng. Och det hade jag ju såklart glömt bort, så jag var ute i en och halv timma istället... en halvtimmas extra runtklampande i sumpmarkerna med de äckligaste fötterna, strumporna och skorna jag varit med om i hela mitt liv var också helt förgäves. JAG ÄR SÅ GRYM!!!!

Och sedan, på kvällen, var det lite floorball som gällde. Det var i och för sig väldigt kul. Det är det alltid.
Lördagen då. Floorball igen. Turnering. 12:00-17:00. Placering: 6 av 7. KUL. Vi hade inte en enda chans någon gång, förutom när vi spelade mot ett gäng F97:or. Men ja ä int bitter!

Det är kul med idrott. Men bara när det är kul.

Nu behöver jag mat, en kram och lite disciplin till att börja plugga! Och imorgon börjar den tre veckor långa praktiken. Det ska bli intressant! Spännande! Roligt.




PEACE OUT BRO

Att måla på en iPad är det bästa jag vet




Det är soft att jag kommer praktisera i 3 veckor med killen som har en iPad.
Life's good sometimes B)

Filip filosoferar

Jag tror vi alla ställer oss själva frågan; Vad hade hänt om jag dog? Vad hade sagts om mig? Hade folk kommit ihåg mig om jag kom tillbaks efter 10 år?
Man märker att, när ungdomar dör, startas bloggar om hur underbara och starka de var. Men varför gör vi inte det om varandra nu? Då blir ju personen man skriver om jätteglad och känner sig omtyckt. Varför inte? Vem skulle inte vilja det?

Jag vet vad jag ska göra. Jag ska starta en blogg där jag skriver om mina vänner, en efter en, hur underbara de är och hur mycket jag tycker om dem, som om de hade gått bort. Är det en bra idé?

Grymma idéer gillar vi alla. INTE SANT? :D

Holy shizzle, i feel a gif coming on!




Peace out bitches

naksper o knek i benät

JAG HAR ONT I NACKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN! Allvarligt! Vred den lite som jag brukar göra på vägen till skolan, och helt plötsligt hade jag skitont, som jag inte brukar få. KONSTIGT! NACKSPÄRR KANSKE?!
Iallafall...
Nu har jag kollat på one piece ett tag, och sanna mina ord, det finns ingen bättre serie i hela världen. Den har seriöst förändrat mitt liv! Tur att det finns så sjukt många avsnitt också. Har 300 på datorn, och är på ca 70 nu. YEAH
Jag har också decidat att såga upp min väska... JÄVLA BERRA SOM PAJADE DEN. MIN FINA BRIEFCASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VAD SKA JAG GÖRA?!

Jag vet! Ta en paus och chilla lite bara, så löser sig allt. ;)

When you know you're gonna die,
do it with a smile.

naksper o knek i benät

JAG HAR ONT I NACKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN! Allvarligt! Vred den lite som jag brukar göra på vägen till skolan, och helt plötsligt hade jag skitont, som jag inte brukar få. KONSTIGT! NACKSPÄRR KANSKE?!
Iallafall...
Nu har jag kollat på one piece ett tag, och sanna mina ord, det finns ingen bättre serie i hela världen. Den har seriöst förändrat mitt liv! Tur att det finns så sjukt många avsnitt också. Har 300 på datorn, och är på ca 70 nu. YEAH
Jag har också decidat att såga upp min väska... JÄVLA BERRA SOM PAJADE DEN. MIN FINA BRIEFCASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VAD SKA JAG GÖRA?!

Jag vet! Ta en paus och chilla lite bara, så löser sig allt. ;)

When you know you're gonna die,
do it with a smile.

JAG MÅR BRÄÄÄ

Idag hade vi vårt första prov i skolan. Det gick väl bra... Med tanke på att jag somnade igår när jag pluggade till det. Lyckat av mig, känner jag! Haha!
Har varit i "stan" med Julia idag också, jag har inte haft så roligt på väldigt länge kan jag säga! Det var riktigt skojigt var det. HahaHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och nu vet jag inte vad jag ska skriva!!!!!!!!!!!
Kan göra en gif-bild åt er om ni vill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Dagens upplevelse

Jag måste berätta en sak som hände idag. Jag satt och pluggade (för första gången på terminen faktiskt!) idrott, och helt plötsligt blev jag penetrerad av en enorm trötthet. Så jag lade häftet åt sidan, lutade huvudet, stängde ögonen och helt plötsligt drömde jag söta drömmar om lamm som lyckligt skuttade fram på gröna, oändligt stora ängar. Otroligt, va? Undrar om det har någon betydelse... Jag kanske är ett lamm?

skelgris


FINNAR!!!

JAG HATAR FINNAR SOM ÄR JÄTTESTORA MEN INTE GÅR ATT KLÄMMA! DET GÖR HUR ONT SOM HELST OCH DE GÅR INTE SÖNDER HUR HÅRT MAN ÄN TRYCKER, OCH JU MER MAN TRYCKER DESTO ONDARE GÖR DET. I-LANDSPROBLEEM!!!!



För övrigt har jag ganska fin hy...





Mmmm, toast....

Har inte ätit det sen hönö! vad tänker jag med egentligen...?
Nåja
Kom hem från lanet på Olles skola igår vid 5-tiden. Det här hade jag med mig:
8st powerking
5st cheeseburgare
500g vaniljfyllda kex
1,5L trocadero
0,5kg godis
6st chokladbollar
Man känner sig ju lite tjock. Haha. Men så ska det vara! Bara man överlever, så. Dessutom fick jag med mig ungefär hälften hem också. Såeeehh.... kommer nog gå runt och småäta rätt ofta de senaste dagarna... Farewell, teeth!
-
Nu har jag sovit drygt 15 timmar.
Och drömt de sjukaste drömmarna hittills i mitt liv! Men men, jag orkar inte skriva ner dem. In your FACE
-
-
-
Peace out BITCHES

RSS 2.0