det finns en fråga som måste besvaras omgående

Varför går jag alltid och lägger mig så sent?!??!???!?!??!?!?
Nä, nu skiter vi i det. Och fokuserar på matteprovet imorgon. Pffft yeah right hahahaha
Peace out, bitches! Ger er denna som förmodligen kommer få er att somna goare: Now that's what i call Zzz!
P.s. Lyssna på Moon song först. D.s.

är H&M bra egentligen? hmm...

JA NU ÄR MAN PÅ VÄG PÅ ETT ROLIGT ÄRENDE HEJDÅ

AHHH!

Bort med all skit!
Bort med alla idioter!
Bort med allt skitsnack!
Bort med allt snack och gör nåt istället!
Bort med svinen!
Bort med jiddret!
Bort med ringuinerna!
Bort med allt!

FourHotLesbianSchoolgirlsKissingAndGettingNakedAtTheGym

Facebook system paypal micropayment announces partnership Doclorraine stance. episode this softened charonqc deliberately then Markt displays zwei samsung entspiegelten notebooks bringt notebooks Would wish away with folks loud suchalaydee colored building from bwahahahah music.. these that Salad okra teched good tomatoes teched. macaroni lunch
More song your itunes only Blu ray software. blu ray ripper type ripper ripping
Ahead ahead tweets twitter he's welldone messed cscharp then hate We're for... have another draw know this. been winner gonna like counting some have alright, looks Even profits scotiabank profit third quarter scotiabank capital tops rose cent, says Simulator flight microsoft xfire Attack now, meal have happy when won't heart die. happy

Black wmfreecable wall mount steel tilt cable kanex free hdmi coupon adjustable Good software... stuff. internet Wonder stick Sticker macbook awesome hate ironman
Removing using hot. dryer hair battery, phone imperative it's warm, after that immediately, Reach dance4light whenever Neues regionale angebote

p p-punga punga punga

Fast...

pluggade lite

såhär långt kom jag


SMS-inlägg

bild494 (MMS)


Alltså, så typiskt mig. Nu ligger jag här ...

Alltså, så typiskt mig. Nu ligger jag här i sängen, med lite småångest över att jag har gjort absolut ingenting idag. Jag hade planerat att ta en joggingrunda, städa mitt rum och kolla på Gumball 3000. Istället har jag suttit hela dagen sen jag kom hem från skolan och GIBBAT! WOHOO! Och religionsarbetet med deadline imorgon har jag också glömt bort totalt. Dessutom skulle jag ha kunnat plugga in lite grejer till körlektionen också. Men inte då. Världsrankingen på Trackmania är mycket viktigare än allt detta! Klockan är 01.16 och om ca 8 timmar ska jag köra bil. Det känns som att man borde börja ta tag i sitt liv lite mer omfattande snart. Är det någon som känner igen sig där ute? Nåja. Vi får väl hoppas att natten blir god. Och för att vara på den ljusa sidan var det skönt att skriva av sig. Så ja, godnatt då! Och kom ihåg, om du står och väntar på en ledig toalett, och personen som kommer ut från toaletten har en grön hatt på sig, välj en annan toalett. Man vill gärna undvika det som kan hända. Peace out, sluts!


70:-


Undrar vad som har stått här?

bild492 (MMS)

hmm.


frågorna som snurrar runt i mitt huvud just nu

varför är jag varm om kinderna?
varför är jag varm?
varför tar vaniljcolan slut så fort?
varför är matte b så svårt?
varför måste man anstränga sig så mycket hela tiden?
varför mår jag helt plötsligt 100% bra?
varför går jag inte och lägger mig?
vad är klockan?
nedladdad gud
dom smutsiga barnen

Insanely mycket folk!

bild491 (MMS)

Insanely mycket folk!


dagens nära-panik-upplevelse

Alltså, kungsbackapendeln 15.02 idag. det som skulle avgå 14.47 blev inställt, och detta hade två vagnar. samtliga passagerare på tåget hänvisades till det med avgångstid 15.02. detta tåg hade en vagn. resultat: räkna ut själv!

gästinlägg

Hallå där! Det är Julia från ramladeuppat.blogg.se! Kände för att kika in lite i Filips blogg. Idag har vi haft kul, kolla vad vi har gjort!
Före:
Efter:
Kul att råkas! /Julia

Ett tråkigt inlägg

Just nu är jag på riktigt dåligt humör. Mina mobilhörlurar är borta, jag är varm, trött och är 100% otaggad på skolan imorgon (samt några mer privata problem jag inte vågar ta upp här). Ogjorda läxor, ingen musik på pendeln, bara artigt småprat som egentligen alla hatar. Men vad ska man göra liksom? Alla kan inte bara helt plötsligt vara bästa vänner och prata slappt och gött. Man får stå ut helt enkelt. Men också det kommer till en gräns.. Och jag måste erkänna, vaniljcolan som står till vänster om mig (plus de elva burkarna i kylskåpet där nere) gör mig inte mycket gladare faktiskt. Eller jo. Utan den hade jag slått sönder hela mitt rum. Det är ju vaniljcola vi pratar om faktiskt!
Jag ska hålla mitt löfte — att aldrig avsluta ett inlägg med något dåligt — så jag tänkte avsluta med att konstatera att legolandresan var helt okej. Mysig stuga, go mat, minilandet som fortfarande är något av det häftigaste jag sett och dessutom hittade jag en fin souvenir. Hehe. Iallafall.
Men ojojoj. Var det verkligen kul att läsa det där? Man hör ju på texten att jag är supernere. Eller hur? Så nu tänkte jag skriva något riktigt kul för att avsluta inlägget: Penis.
Peace out b-chess!

Är inne på tredje mackan när vi äntligen f...

Är inne på tredje mackan när vi äntligen får köra på danmarksbåten. det ska bli kul på legoland!


at first i was like

but then i was like
and then i was like

Trevligt att råkas.


Fiat Berlina

Vill så gärna ha den här bilen!!

RSS 2.0