BASS, please

Känner mig grymt tjock. Ändå äter jag min vikt i Never Stop varje dag.. Inte bra. Måste träna mer!

Blev precis väldigt osäker på om jag ska köpa en ny mobil på ett tag. Johan säljer nämligen kanske sin Ipod Touch för en femhundring... Lockande.

.     ^ ^
.      V


Det blev inget Skidåkande i Ulricehamn idag heller, Pappa blev sjuk över natten.

Jag måste plugga....

Vill bara till Pandora just nu

Välkommen till verkligheten, stod det skrivet i sot

så vackert och så magnifikt, att det kändes som ett hot.


Såg på Avatar precis.
Bästa filmen jag sett, men samtidigt den sämsta, därför att den fick mig att inse hur dåliga vi människor är.
Vill inte säga att världen är så kass som den är, även om den är det. Det känns fel att klaga. Man borde göra något istället.
Tänk om man var en downie, de verkar så lyckliga. Eller en indian isolerad från omvärlden. De verkar leva ett så härligt liv, att det inte går att förklara.
Det låter väl som att jag vill begå självmord, men det vill jag inte. Det påverkar ju bara mig. Jag vill påverka så många som möjligt, så att de förstår att det inte hjälper att gå runt och klaga hela dagarna. Man måste göra något för att något ska bli gjort! Det är rätt så logiskt, men det verkar inte som att någon förstår det. Och det förstår inte jag mig på. Kan någon förklara för mig, snälla? Det finns så många frågor. Förklara varför det är som det är. Och det hjälper nog inte att köra en bil som går på ved genom Sverige. Nej, vi måste nog göra något lite större.
Men för att vara lite positiv verkar det som om fler och fler förstår vad som egentligen händer. Men det är nog det enda positiva som finns att säga.
Vi måste göra något! Innan det är för sent! Vi måste ta lärdom av alla misstag vi gjort, att vi i olika lägen reagerat när katastrofen är framme. Det måste vi kunna se tillbaks på, och inse att vi måste göra något nu. Vad ska vi göra? Ingen aning. Det kanske är det som är problemet. Men vi kan ju till exempel sluta med att slänga alla våra teveapparater på fälten i Indien, och återanvända dem istället. Sådana meningslösa saker, som ingen mår bra av förutom de som bara tänker på sig själva. Inte okej.
Själv gör jag allt för att spara så mycket som möjligt på olika saker, till exempel att köpa så mycket second hand som möjligt, och att alltid klämma ur det sista ur filpaketen med mera. Tänk om alla gjorde det! Det är sådana saker som är så lätta att göra, men som ingen gör, antagligen för att det gör deras vardag lite obekvämare. Men tänk på Haitifolket liksom. De skulle döda för att få ett paket fil, vilket de faktiskt gör. Där har vi ju ett exempel på vad som kan hända. Tänk om hela jorden skulle utsättas för en jordbävning eller en tsunami. Det skulle ju bli total kalabalik, och vad jag tror är att vi kommer dö ut på grund av oss själva inom ett år eller så i så fall.
Shit, nu flödar tankarna. Jag ska nog sluta nu. Men, ha det så bra, och jag älskar att jag lever. Än så länge. Tror jag.My new phoneThat's correct. I am a businessman. A man of his own business.

Wishing upon the starsIt looks like I've got mail, huh?

Wishing upon a startri-force


A real pfat thang

Oh yeah
Åkte skridskor idag på friluftsdagen. Bästa jag gjort på länge. Askul, det var det verkligen, fastän jag inte var bra på det, och fick kramp i fötterna efter max fem minuter i skrillorna. Men det var FETT NICE.
På hemvägen hittade vi en tobaksaffär med värsta erbjudandena: Tre kexchoklad för 20 kr och tre delicatobollar för 10 kr. Valde chokladbollarna, och gav de resterande tio till en dragspelande man utanför. Han blev glad, och jag med för den delen. ^^
Det är verkligen kul att ge pengar till gatumusikanter, de blir så glada. Och på något sätt spelar de helt plötsligt mycket bättre.

Fick just ett samtal.
Mini Infernon säljs idag för 900:-. GRYMT. SNART HAR JAG MIN MOBIL!


This brain (is made for thinking)

Det enda jag tänker på
är att vi kan titta tillbaks
på det vi gör nu,
och skratta åt det
när allt är över.
Eller så fortsätter vi tänka på
vad som kunde hänt.
Det är ditt val.
Tror jag.

Vanilla thoughts


Jag har åtminstone två alternativ.
Eller tre.
Eller fyra.
Eller fem.
Eller tio.
Eller hundra.
Eller är det bara jag som är desperat?
Tiden får ge svar.
Tills dess att Tiden med stort T kommer och knackar på,
sitter jag här och njuter av vaniljfyllningen.
Njuter av livets goda ting.
Tänk om tiden gick att stoppa...
Men ändå vill jag ha svar.
Måste allt vara så komplicerat?

It's finally inside of me

Här sitter jag, liten och ensam, och äter kex med vaniljfyllning. När jag egentligen ska plugga. Jag känner mig inte så god längre. Dessutom är jag väldigt osäker på mig själv. Vem är jag? Vad är jag? Vad vill jag? Jag fortsätter jaga dessa svar. Det kanske blir min död.


RSS 2.0