Ett lovande lov






En vecka med slut på krafterna

Här sitter jag i mitt stökiga rum. Jag blickar ut över alla kläder, godispapper, filmer, väskor och annat brök som ligger och samlar damm här inne. Usch vad jag inte gillar det. Jag tror de flesta av er känner igen sig. Är det då inte ganska gött att komma iväg från allt detta? Det gjorde jag förra veckan iallafall. Jag, min syster och sju andra underbart härliga personer hoppade in i två bilar och åkte iväg till Idre i fem dagar. Där väntade en riktigt mysig stuga i ett ställe som hette Grövelsjön. Jo, det var faktiskt snö där! Fast tittade man riktigt noga och länge kunde man nästan se den smälta bort. Men det var snö, och det var faktiskt väldigt mycket av det. Så mycket att skidbackarna fortfarande var öppna, och åh vad gött det var att åka skidor igen! Efter två år som snowboardåkare hade jag nästan glömt av skidorna. Haha. Det ska jag banne mig inte göra igen!
På torsdagen stack vi ut på ett riktigt äventyr. Vi hyrde snöskor, åkte över till Norge och besteg ett 1300 meter högt berg. Det du! Vi var ute i ungefär fem timmar, och jag tror vi gick runt 1,5 mil totalt. Det går inte att beskriva hur gött det var att stå där uppe och titta ut över det enastående landskapet, än mindre hur det kändes att komma tillbaks till bilen igen! Det är något man måste uppleva själv för att förstå hur underbart härligt trött i benen man blir. Fast det slår nog ändå inte utförsåkning. Eller?
Nej, härmed förbjuder jag mig själv att sitta vid datorn mer idag. Jag ska klippa gräset, städa mitt rum och bara vara ute. Det är helt crazy nice weather, 20°C i skuggan! Sommaren är här! Ha det!

Skidre

Imorgon kl. 08.00 bär det av till Idre med ett gäng sköna killar & tjejer! Och vad tänker ni nu? Jo, ni tänker: "Nu när temperaturen äntligen börjar dra sig över 15-strecket och våren tittar fram, varför åka tillbaks till snön igen?!??" Men jag kan säga er, att jag har hela grejen worked out så att säga. Nu är det ca 10 grader i snitt om dagen, och i Idre kommer det vara runt nollgradigt. Om man då vänjer sig lite vid vintervädret igen, och sedan kommer tillbaks till det underbara vårvädret, kommer det kännas ännu varmare än om man stannade hemma. Smart va? Just det. Jag ligger alltid steget före er.
Däremot är jag en kratta på att packa. Klockan är nu 01.12 och jag har packat ungefär hälften. Det betyder att jag måste upp runt halv sju imorgon för att packa resten. Men det är nog ingen fara. Detta har jag ju stött på nästan varenda gång det är semester på g! Så jag är erfaren. And I will make it. Nu hoppar jag i bingen.
Peace out, bitches!

im good thx chewin dat twix

Jack Nicholson up high!
Killer on the Dancefloor – Gringo Oba Oba - Original

En bra film, kanske..?

Det här är en väldigt bra film. Så bra att jag vill se den en gång till. Och det är väl ett tecken på en bra film, ifall man vill se den igen redan kvällen efter?

Dagens dag!

Skönaste dagen på heeeeeeeela året = idag! 16 grader, sol och inga hårda vindar. Hur utnyttjar Filip en dag som denna som bäst? Såhär:

En lång tripp på brädan med Martin genom götet, vill säga. Gött var det! Dagen avslutades med en
gudomlig pizza på Åbys pizzeria. Peace out, bitches!

Sensationella strapatserande studenter söker symaskinskörkort

Reasons to dislike my hair
· Det är i vägen
- när jag sover
- när det blåser bakifrån
- och nästan alltid annars också
· Det är superslitet
· Det är en ren stjärtsmärta att tvätta
· Det är fult
· Jag fäller som en 400 år gammal katt
Reasons to like my hair
· När det blåser riktigt mycket framifrån uppkommer en härlig känsla av frihet och lycka
· Det är snyggt – ibland
· Vinner jag får jag ett gött pris
· Det är ett samtalsämne
· "Den som väntar på något gott (vilket i mitt fall är att klippa sig), väntar aldrig för länge"
^
l
l
l
Ett exempel på saker som hemsöker mig när jag inte kan sova

Sockersött!


våÅÅååÅååÅåååÅÅåÅÅÅåår

Shit vad vi har hållt på i skolan alltså. De senaste veckorna har det varit konstant arbete för mig. I skolan då. Vi har jobbat på klassens föreställning (som faktiskt börjar likna något bra), jag har hjälpt en kille i trean att filma Show on ice i Alingsås, och esteternas musikal i skolan. Ouh. Och min första lediga hemmadag på två veckor kommer imorgon. Ganska så jobbigt, men ändå jäkligt gött att få sova ut och bara dega ner hela huset.
Dessutom har det varit lan i kyrkan, från igår till idag. 15 pers var där ungefär, och det var hur kul som helst. Har dock spenderat en hel del pengar på alldeles för mycket energidryck och godis... Hehe. Men det blir alltid så. Och det var ändå värt det. Önskar bara att det var lan lite oftare!!
På tal om vår – när jag kom fram till dörren till huset idag blåste det en ljummen vind förbi mig, och då fick jag en så härlig vårkänsla att jag gick runt och log i flera minuter. Åh vad härligt, att för första gången på mer än ett halvår känna en vindpust som man inte fryser asset av sig!
Nu hoppar jag på sängs. Jag ska lägga mig runt sängen. Jag ska sova vid sidan av, under, ovanför, runtomkring, inuti och bortom min egen säng. Nu blev ni förvirrade va? Peace out bitches!
P.s. En av "Ungdomsledarna" i kyrkan, Oscar, kom på en superbra sak idag – En GPS med Tourettes syndrom. Världens. Bästa. Grej. D.s.

RSS 2.0