Partywagon



(Notera den dåliga musiksmaken)



Mod, pengar & Fantasi. Det är den här killens rikedomar.
Minst sagt, Balls of steel!

Konst är ju rätt konstigt, och det kanske inte är så konstigt.

Ja.

Att gå till sängs med en mage som håller på att implodera, det är inte något man vill komma ihåg direkt. Tro mig, jag vet >.<
 Men dessbättre, igår fick jag reda på var jag kom in. Det blev såklart Porthälla! Yes! Jag var förresten där i onsdags på besök. Alla som jag träffade på var jättetrevliga, och lokalerna var inte värre direkt. Så, jag kommer väl troligen ha jättekul tre år framåt, hoppas jag. :D

Sen har det ju varit lov också. Adam har fyllt 5 år, grattis till honom, och jag plus familj har varit ute på Björkö och "utnyttjat vädret". Bortkastad tid? Nej. Är man på Björkö kastar man aldrig bort någon tid. Så är det bara. Kort sagt, det är mitt favoritställe. Det ska bli riktigt kul att bo där den största delen av sommaren. Åh, vad jag längtar. Fast det kanske inte blir så mycket filminspelning då, men vi får se..


God eftermiddag, jag heter Filip.

Äntligen




Yes!
600:- ut ur fickan, och mitt första par Converse ner i påsen. Glad, glad, glad(påsk)! :D
 Perfekt timing till påskmiddagen ikväll i bifrostkyrkan.

Kusinerna har varit här, måndag till onsdag. I tisdags var jag, kusinen Oskar och Olle och kollade på film. Fast & Furious. Den var bra! Den hade spänning, humor, drama, allt. Och som krydda på moset träffade jag Kajsa & Kajsa på vägen hem, de hade också varit på bio.

Jag köpte också en ny hatt idag. Jag kan inte riktigt beskriva den, men den är beige och snygg iallafall. :D

LG.



(Filmat med en LG Viewty)

I-landsproblem....? Nej. Något helt annat. K-lek tror jag.

Ååååh, logga in!

Väderprognos

Åååh! Sådant här väder ska det vara varje dag. Gud, vad skönt! Idag fick jag lust att bara sitta på ett berg och kolla ut över hela Mölndal.. Nästa dag med sånt här väder ska jag göra det. Därmed basta! d:

RSS 2.0