En sista kläm

Jag säger godnatt nu, men först vill jag visa den här supergrymma killen:

Girls are nice. Look, there goes another one!

Folk (dvs ca 1 person) klagar på att jag bloggar för lite. Men duhh, jag är ju upptagen med att stöka ner mitt rum hela tiden. Hur ska jag få tid till bloggen egentligen? Får nog lägga ner asså. Nä, skämt åsido. Det känns bara som inget är tillräckligt viktigt för att man ska skriva om det. Så är det bara. Och nu har jag en sån där kort liten period där jag får dåligt samvete när jag ska somna, på grund av alla saker jag inte gjort. Lappar ska lämnas in, Visa-kort ska aktiveras, rummet ska städas, moppen ska lagas och blablabla. Och där smällde en annan lampa.
Imorgon fortsätter arbetet med esteternas musikal. Om ca två veckor är den helt done, sen går vi på vår egen föreställning. Gött ja! Och på lovet bär det av till Idre! Gött är det! Och en annan sak som är gött, är den första brädn-turen utomhus i år! Fick orgasm i fötterna nästan, whaaaaaaaaa..... Kommer upp en kort liten video från äventyret, som upplevdes i Martin Ekenbergs sällskap. Mhm.
Det var nog allt för idag, haha. Mer kommer någon... Åh, hallå sängen!

"Jag dör om du inte dödar mig!"

Jag förgyller denna kväll med lite brain-melting dubstep på hög volym! Yedes!

En lista på onödiga ord

sittstol
sovsäng
flytbåt
luftflygplan
ljudhögtalare
trampcykel
lyslampa
ljuslykta
musiklåt
huvudskalle
ätbestick
Denna lista har jag skrattat åt så mycket att jag nästan kvävdes. På riktigt.
- Sätt dig på sittstolen!

d e d d e


Det är mycket med det nu.

Hemma från en go hajk då. Vill inte göra er alltför avundsjuka, så jag ska nog inte säga så mycket mer än att det var hur skoja som helst. Dessutom hittade jag en skön grej. En skön grej som ser ut ungefär såhär:
Ser ni grejen som bebisen sitter i? Det kallas myspöl. En sådan fanns på gården vi var på. Den såg inte ut riktigt så, den var blå och mer kantig. Men iallafall. Det är den grymmaste grejen som finns. Att ligga i den och bara chilla är hur gött som helst. Dessutom lyckades jag, Martin och Karin sova i den på natten! Den är bra till allting. Så jag har börjat leta desperat efter var man kan köpa dem. Det verkar som att lekia has it, så dit ska jag imorgon. Jag längtar redan tillbaks till den nu... åh.. hundringen vi kallade den.. haha, fattar ni? Hund-ringen? Hundringen, alltså hundralappen? hehe
Imorgon börjar den tre veckor långa praktiken. Denna gång är det lite annorlunda – vi kommer jobba i skolan med esteternas musikal istället. Och med vår egen föreställning (vilken börjar se ut att kunna bli riktigt storslagen). Spännande.
Peace out, bitches!

5 månader med snö

Fattar du att vi har haft hela 5 månader med snö och minusgrader!!! Man glömmer nästan bort hur sommaren känns. Det är snäppet värre än illa. Tragiskt. Hur som helst. I skrivande stund snöar det ute, dock i så små mängder att det nästan är acceptabelt. Men ändå liksom, vädersnubben där uppe får ta och bestämma sig snart! Vår eller vinter! Antingen eller! Jag går snart under alltså. Jag vill ha bort allt grus, så att man kan börja åka bräda. Om jag vaknar upp imorgon med ett vitt landskap utanför fönstret tänker jag lägga mig ner igen och sova tills det blir riktig vår. Wake me up when march ends. Och glöm inte bort det nu, för jag vill vara vaken i sommar! Men just nu vill jag sova. - Peace out bitches!

TKCÄTPPU SNEGAD

(Tips: läs baklänges)
Ahlgrens bilar tar bort smaken från vaniljcolan. Därför ska man aldrig kombinera de två. Got it? Aldrig!!

Cladcake

Igår bakade jag kladdkaka. Den blev ungefär såhär:
Ser ut som bajs, ja. Fast det är ju inte utseendet som är det viktiga. Eller?
Men det komiska är att i receptet stod det: "En kladdkaka som är svår att misslyckas med, och som därför även passar små bagare och bagerskor." Hehe

09:55

Kul att man sover 12 timmar inatt, och ändå vägrar kroppen att reagera på väckarklockan.... Sitter på tåget nu iallafall och skriver via mobilen. Fräckt va? Dagens teknik asså! Jaja, kanske inte så jättecoolt ändå, men vad gör det? Det är ju pannkakor i bamba! Wohej

God afton.

Mitt namn är Rikard Palm.
Ha en trevlig kväll.
Adjö.

I respect the power of not-so-sureness, but I wish it wasn't there.

Nu har jag en sådan där kväll igen, där jag sitter uppe alldeles för sent och läser igenom min blogg. Det är väldigt roligt att läsa, och vissa saker jag har skrivit tycker jag är rent ut sagt skitbra. Som rubriken till exempel, och dessa texter:
"jag är dum i huvet men jag lever gött ändå"
"tomflaskor står på mitt bord
en kråka flyger förbi
jag undrar om han tänker på att jag bor här
eller om han bara räknar sina dagar"
"She looked at him,
and he looked back.
Five minutes later they had forgot each other."
"Femton gastar på en sjömansbåt och åh vad gör du med dem? 
kasta dem i sjön eller dra till tjuttaheiti
femton gastar på en vind i alabama 
åh du måste skynda dig och gömma dem för mamma! 
femton gastar på gatorna i malmö 
polisen skriker STÄNG ALLA FÖNSTER OCH DÖRRAR! 
femton gastar i en skidbacke i åre 
femton åkare bryter ben, armar, rygg och revben 
och femton gastar smyger sig förbi och 
femton gastar stabbar dig i ryggen, 
när du har funnit lycka i ditt liv"
"En dag stod du där,
och jag blev som förstummad.
Nuförtiden kommer det iallafall ord ur min mun
men jag kan fortfarande inte prata.
"
Jag vill verkligen inte låta skrytsam, men oj vad poetisk jag är. Inte sant? Haha. Ett lock vaniljcola 275:- and I'm out of here. Peace out bitches!

En dikt

Knark och droger
pizza och piroger
en mobil och en hund
en människa som är sund
ett finger i munnen
en peng i brunnen
en tallrik i disken
nån som trampar på fisken
allting försvinner
det är knappt att man hinner
men jag, jag står kvar
och tackar för det jag har
en plånbok försvunnen
en charterresa vunnen
det är knappt att man orkar
när vindrutan torkar
ett oändligt tinnitus-ljud
en förbaskat solbränd hud
två par högtalare
och en hiss full av hälare
när allt är borta
och man slutar att sporta
står jag fortfarande kvar
och är glad för det jag har

Relativity is not so much of a bitch after all

Imorgon är det som sagt SOVMORGON för mig. Därför ska jag, jämfört med andra kvällar med sovmorgon därefter, gå och lägga mig relativt tidigt. Men jämfört med när man bör gå och lägga sig kvällar med skola dagen efter, vilket jag inte gör, är det ganska sent. Allting är relativt. Och jag har precis börjat få grepp om vad relativitet är för något. Haha! Jag är smart jag. Jämfört med ett lik. Däremot är jag smart som ett lik jämfört med, säg, Stephen Hawking. Och jag avlutar denna relativt fina dag med en relativt bra låt:
Anders F Rönnblom – Jesus, Marx Och Billy The Kid
Jag har säkert länkat den flera gånger om. Men ändå, den är bra. Nu hoppar jag i bingen!

Holy gnarple!


Ain't that right, yeah?
Anmärkningsvärda händelser i veckan:
– 1 lock (24 st) vaniljcola inkasserat, för 275:- (vääääääääääärt)
...och trots 10 minuters betänketid kommer jag inte på något mer. Never mind.
Händelser värda att se fram emot den kommande veckan:
– Pimpa skor med Julia
– Hajk
– Sovmorgon på tisdag (som alltid)
– 7 st läggdags
...och efter 10 minuters do-nothing-at-all bestämmer jag mig för att höppa i bengen. Peace out, bitches!

Sådär!

Nu blev det rätt!

Videoinlägg #6


Videoinlägg #5


Jeeeez!


en go låt bara

Anders F Rönnblom – Nostalgiska omständigheter:a) sådden b) ålrajt ålnajt

En kul grej ba

En kul grej jag fick reda på nyss: Igår när jag kom hem lade jag mig för att slagga lite. Hade ju inte sovit något på ett dygn så det var ganska logiskt. Sen vaknade jag, efter sisådär en timma eller något trodde jag. Men det visade sig att jag hade sovit hela fyra timmar! Tiden flyger iväg när man sover asså. Och detta var ju ett bevis på hur bra koll jag har på tiden också.. hehe.. Jaja. Ville bara berätta det. :))

skrivdsgf m,d armbågen

ik brist ppå annaztg att göra, skrfivedr jag just nu med armbåägen. nhehe. dddet är superduperjobbigt! testa sjäölv liksom. en menning trar t57+p0 en timmme att skjriva. ddessutom fåpr jkaqn kramp0 rätt forrt. aaaahhhh! oirkar inte!! är pannan loätta54e cqAnske? m ,.     gttfploft kon tgrf cfcfbgt.-.-. (översättning: nä, tror inte det...)
Nä, det där var för jobbigt för mig. Jag nöjer mig med fingrarna faktiskt.
Dagarna går och man börjar kunna urskilja sommaren längst bort vid tidens horisont. Åh, vad poetiskt det där lät... Haha, men det är ju faktiskt sant! Idag och igår var ena riktigt goa dagar, fem plusgrader och strålande sol. So göt so d e nt sant aso man vil ba va ut hela tin. Vårkänslor är det bästa som finns.
Det har varit en händelserik helg. I fredags var det tjej- & killkväll på 7up, där vi först gjorde det tjejer gör 24/7 - vi hade spa-time. Ansiktsmasker, fotbad, you name it. Gött var det, och man fick 40 tusen miljarder lena kinder efteråt! Eller hur man nu mäter lenhet.. smoothness.. Iallafall. Sen skulle vi prova på det killarna gör mest, vilket innebär... wait for it.. wait... wait... waaaiiit.............. SOVSÄCKSBROTTNING. PUBLIKENS JUBEEEL! WOHOOO!!! Nä, det var faktiskt inte så roligt. Eller det vet jag faktiskt inte, för det blev aldrig något av det. Anledning? Axel, en av konfirmanderna, det första han gjorde var att ramla baklänges, slå i huvet i ett element och var tvungen att åka till sjukan. Sånt gillar vi inte. Låt Axels förlorade blodkroppar vila i frid. Så vi lirade pingis och lite annat som vanligt istället. Och gött var väl ändå det?
Sen var det övernattning som gällde, med konfan. Fast jag sov ingenting. Istället låg jag och 3 andra i ett skrymsle och pratade om allt som var läskigt. Kul, fast kanske lite ovärt? Ingen aning, men jag blev iallafall sjuk nästa dag. Jo, det var värt det faktiskt. Hursomhelst insisterade jag på att dra iväg mig själv till Vistamötet i Redbergskyrkan. Det ångrar jag inte heller.
Så det var det ja, nu ska jag snyta mig 40 tusen miljarder gånger till och klara en super mario galaxy 2-bana åt Adam. Over and out!

Videoinlägg #4


Ljudet suger. I know. Men det ska bli bättre!
P.s. Bloggtips: Zätas potätas - Goa grabbar med mycket på hjärtat!

Ännu ett inlägg

Undrar vad som händer härnäst.

RSS 2.0