RÖSTAhttp://www.ballerina.se/index.php?id=310

Ja

Haha! Bara för skojs skull. Men ändå:

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


You wasted 'em

Tja. Jag tror jag börjar tappa mitt skrivintresse. Dessutom kan jag inte sluta spela ett visst spel - Carmageddon 2. Det är lite jobbigt................ Det är ju så sjukt kul. Men jag känner mig så ohälsosam efter fyra timmar framför dumburken.....................................................................................................................

Ingen är perfekt.
Men men, jag överlever...
(Tror jag)

Min moped är sönder :(

Fia köpte en likadan mobil som jag nu :D

Jag har bara en Vaniljcola kvar :(Det är tur att man får drömma iblandSighs

Nåväl... Nu när jag ändå är inne på min blogg kan jag väl ta mig tid att skriva lite.

Idag drog den vanliga skolan igång, efter tre veckors praktik. Det har varit riktigt lärorikt. Jag har till exempel lärt mig att jag älskar att vara på Bilmuseer. Inte för bilarnas skull – eller snarare inte bara för bilarnas skull – det är en väldigt härlig miljö i sådana lokaler. Allt är så ljust, det är högt till tag, mycket utrymme och ja, hela stämningen är underbar. Så jag drog iväg ett mail till Volvomuseet om att jag skulle kunna göra vad som helst för att få sommarjobba där. Intressant.

Jag orkar verkligen inte skriva allt som hänt de senaste veckorna, men jag kan säga att jag har haft väldigt kul och att jag är väldigt trött. Så, det tackar jag för. Och så lyckades jag och min grupp med att göra ett gott första intryck hos Annika på Lorensbergsteatern. Och det är vi stolta för! Hehe. Men iallafall, där var det sjukt kul att jobba. Mycket uppgifter på hög höjd, på rangliga stegar och i en pytteliten minihiss som gick cirka åtta meter upp i luften. RIKTIGT skoj. Jag älskar höga höjder! Helt weird, men så är det faktiskt. Ska nog hoppa fallskärm någon gång i mitt liv.

Nu sitter jag framför mina 15 Vaniljcolaburkar som står i pyramider vid min datorskärm. Jag känner mig stolt.
Dessutom ligger det tre mobiler bredvid varandra ser jag nu. En fattas dock. Den är hos Johan.

JUST DET! Jag måste berätta. Igår gick jag ut i förrådet och tog ut min Yamaha för att se om den mådde bra, och gissa vad. Den gick igång på första kicken. Det är sjukt att man kan bli så lättad av ett litet ynka ljud. Men det blev jag iallafall, och nu slipper jag hålla på och fixa och dona med den lika mycket som jag trodde jag skulle behöva. Den har ju varit så svårstartad innan, men det kanske gjorde susen att ta initiativet att gå ut och ställa in mopparna efter halva vintern... Jaja. Den går fint nu i tomgång iallafall, sen får vi väl se om den går att köra på också.
Dessvärre har Koradon fått lite rostskador på avgasröret, kedjan och lite andra ställen... Inte bra. Och så har färgen torkat på Fälgarna. De tror jag jag måste lackera om. Surt.

Nu ska jag göra lite armhävningar.
http://www.hundredpushups.com/

Beach -10 du vet, hehe


P.s. Jag älskar att Firefox kan ha olika teman på verktygsfältet nu, själv har jag det där med blommor och en fisk. Sjukt snyggt.

No flag has ever stopped a bullet

Tja!

Har fått klagomål att jag skriver för lite i min blogg. Jag ska försöka ändra på det, men det sägs ju att det som kommer självmant är det allra bästa. Så enligt mina beräkningar, kommer det här inlägget inte bli så bra, antar jag. VEM VET

Anledningen är nog att jag har praktik just nu. Sista veckan nu, av totalt tre veckor (minus en dag, för jag är LEDIG imorgon på grund av sjuk handledare, men vi tar igen det på lördag istället).

Första veckan var jag på Studio Lane, som ligger långtbortistan. Bokstavligen. Ungefär vid den där stora gröna bron.. hmm........ Just det. Älvsborgsbron.
Det var väl kul. Dock fick vi göra väldigt lite, det mesta vi gjorde var att städa Stefan "The Handleader"'s kontor. Dessutom är Stefan väldigt läskig.. han håller på att kittla mig och peta mig hela tiden. samtidigt som att han skämtar om att vi sitter och onanerar hemma när vi inte är i skolan. Det är ju visserligen sant, men det är ändå inte okej att skämta om sånt...
Skämt åsido. Jag anar faktiskt lite Pedofili.
Men han verkar ha en väldigt bra relation till sin fru iallafall...
Jaja.
Lorensbergsteatern, däremot. DÄR VAR DET KUL! HERREJISTANES. Vi gjorde allt. Typ. Det var enda stället jag varit på där jag jobbat och haft kul samtidigt. Då är det väl bra?

Nu är jag på KSE. Och Brew House. Jag kan ju inte säga så mycket om Brew House, eftersom jag inte var där så mycket förra terminen, men KSE är en väldigt tråkig plats tycker jag. Ett lager. Det är vad det är. Och lager är tråkiga. Sist jag var där fick jag och Amy tejpa en liten sladd längs med golvet, så att lådorna som stod utmed väggen inte skulle rulla fram. Kulkulkukulukukulukukulu-ukulele. :D
Men en sak är rolig med KSE, som jag upptäckte idag och igår: De delar ut en jävla massa jobb. På torsdag ska jag till Trollhättan, med en kille som heter Jesper som jag aldrig träffat förut, från åtta på morgonen till sent på kvällen. Där ska jag hjälpa till att ljussätta någonting hos Volvo. Kan bli kul. Kan bli kul!
På lördag ska jag till Träggårn'. Stavas det så? Ingen bananing. Men iallafall. Där spelar Jävlar Anamma då, och då ska jag och Hampus hjälpa till och rigga scenen, eventuellt vara scentekniker under giget (men jag tror inte jag vågar det, därför att Fia, som också ska vara där och vars pappa är huvudpersonen i bandet, har sagt att det troligen kommer balla ur), och sedan riva ner. Kan bli kul. Kan bli kul! KAN BLI KUL. Eller läskigt.............

På Onsdag, alltså imorgon i skrivande stund, Ska jag och min granne Matilda Borén hålla i hela lektionen själva på konfan. Men det känns bra faktiskt! Jag trodde jag skulle få ett riktigt nervous breakdown, men icke sa nicke! Här går man runt med ett leende på läpparna istället. Och hur bra är inte det?

Jag borde äta mindre onyttigt
hehe

Och vaniljcola har jag också. köpte ett tolvpack i måndags förra veckan, och nu har jag... ska vi se... sex burkar kvar. Alltså har jag en samling på elva burkar nu!
Jo, faktiskt! Tänk på att jag har fem burkar från tidigare vaniljcolainköp. Tänk.

Jag är grym

Och så har jag en ny mobil. Minns du bilden jag gjorde? På den blå telefonen? Den ja. Precis den. Fast en annan modell. Storebrodern E71. Beggad. 1500:-. Nice price. Pangpris. PANG PÅ! Jag köpte den direkt när jag såg den! Typ två dagar efter. Älskar den.

Jag vill skriva något mer!
Det var som jag sa.
Ingen kan prata utan att låta.
Nej, förresten
Det var som jag sa.
Det blir inte bra om man tvingar fram det.

Vet du vad jag har kommit på?
Man blir sjukt osocial om man skriver blogg. Tror jag iallafall.
"Och vad har du gjort i helgen, då?"
"Tja, det kan du ju läsa på min blogg om du så gärna vill veta."
Njae, inte riktigt så kanske. Mer indirekt.
"Och vad har du gjort i helgen, då?"
"Typ, inget."
Kanske så.

Jag vill ha vår

Nu flödar tankarna

Nu ska jag skriva en lista på vad jag behöver:

En burk vaniljcola

Aaaahhhhh....... *Njuter*

Ey, du! Zip it

Scary movie. Den vill jag se.

Detta är nog det längsta inlägget jag skrivit.

Det har tagit mig nästan en kvart att skriva, tror jag.


Dä va sönn att ja sjärllde pa töure bjöerkmaen, öannaers hadö vei kansche faott selja jeearn, åt komuuna.
Jag hoppas du är nöjd nu, Adelina ;>RSS 2.0