Jag sjunger om en såååång

tomflaskor står på mitt bord
en kråka flyger förbi
jag undrar om han tänker på att jag bor här
eller om han bara räknar sina dagar

ehh... mu

Bästa födelsedagsfesten jag har varit på, utan tvekan asså. Så himla bra! Alla var så grymt utklädda, till exempel olle till höger. Helt frickin' awesome var det. Jag vill på fler maskerader! Tack Helena, och grattis än en gång.
Har lagt upp ett träningsschema nu, tre dagar i veckan blir det löpning på hög nivå. Fy vad gött!

fysisk sjärlvkärnsrla

Åhhhhhhhhhhh det är så gött att pressa sin kropp så att man nästan spyr.. man mår så bra asså, jag skojar inte. I skrivande stund har jag precis kommit hem från en 7km-runda med mycket spurt och smootha steg i nerförsbackar samt 65 situps. har aldrig pressat mig själv så hårt förut. nu jävlar ska jag satsa på gbg-varvet nästa år! jag tycker det är dags att visa alla kenyaner att svenskar faktiskt kan springa snabbare än dem. eller vad säger du?

Jag hatar att min moppe är paj och jag måste laga den... Jag har ett dilemma, ehh, kanske lite av ett i-landsproblem, men iallafall, just nu ligger den ute på blocket. om jag lagar den kommer jag inte sälja den, men då kommer jag inte få råd till någon laptop till skolan. weeeeeeeee. varför kan jag inte få ett sånt där "plötsligt händer det"-moment...? är jag inte värdig? får la sluta dricka vaniljcola dårå... livet är piss. heh.filips mobil + klisterbild = filips mobil med klisterbild

Can't wait for tomorrow. Maskeradparteh hos Helena. Kommer säga vad jag ska vara efteråt, tänkte hålla det hemligt tills dess så att ingen skvallrar för Helena eller nån annan som ska dit. Hehe. Och min present är årets fucking gift of the fucking year, mind the language but I know what I'm talking about.
Åkte lite brädn idag också, så jävla skönt, har inte gjort det på länge. Riktigt nice. Imorron blir det springa bena av sig, eller åtminstone göra lite situps. Vi får se.plaststång + moppe = fart

Fett att jag snart ska skaffa en ny dator till plögget. Dessutom ska jag köpa ett sånt där trådlöst tangentbord som man kan hålla i handen och skriva. Perfekt på föreläsningar och sånt! den har även musplatta, musikknappar... allt.

Är det någon som har en Tomos Quadro ståendes nånstans, vill jag gärna komma och kolla på en sak på förgasaren. Det är en del jag behöver till min jävla moppe...

trening verk

pengar

VANiLJCOLA ska jag snart köpa, ett 12-pack. 136:-

Man leker inte med kuddar, man kastar dem

Löpning 6km
50 situps
Dusch
Åh....
Det är härligt att motionera.

Jag är för snäll för att vara elak

Nu har de riktiga lektionerna dragit igång, och man undrar ju, vart tog sommarlovet vägen? Det känns som att det bara flög iväg. Jävla tid....

Ska eventuellt skaffa en mini-pc också, för att få fart på mitt antecknande på lektionerna. Two thumbs up på det (Y)

Helgen:
After eight - höststart
Maskerad
Jack Nicholson :P

På tal om After eight - Jag och Olle tänkte arrangera ett lan i bifrostkyrkan fredag till lördag någon helg i höst. Säg gärna till ifall du vill komma; vi behöver minst tio pers för att det ska bli något. Men eftersom min blogg är så POPULÄR och ÖVERBELASTAD AV BESÖKARE, är det nog inga problem! hehehehehehehehehehehehehehehehehe we're doomedYou wasted your own car

Mat är gott, och jag ska nog ge upp undulaten faktiskt. Är det någon som vill ha henne, säg bara till! Men bur & sånt får du köpa själv, jag säljer min för 300:- isåfall.
Var hos Per en snabbis och lämnade hans kostymdräkt som kom på posten idag. Hans marsvin är så ypperligt mysiga och sympatiska så om jag nu ska ha något mer husdjur ska det definitivt bli två marsvinshonor.


She looked at him,
and he looked back.
Five minutes later they had forgot each other.

Blod, svett & tårar

Inatt, sisådär vid tvåtiden, hände något märkligt; det började forsa blod ur min näsa. Det var inte sådär halvmycket som det brukar komma, utan det kom verkligen jättemycket. Usch, vad äckligt det var! Hela min säng blev nerblodad, och handfatet fylldes nästan med blod! Haha, nä, kanske inte så mycket... men det blev en liten pöl iallafall. Och det värsta av allt, var att jag var ganska snuvig, så ibland kom det ut små blodiga snorkråkor som såg ut som.. typ.. kött eller nåt, haha. Nej usch, det var riktigt vidrigt. Och idag kom det lite till till och med. Vad är det som händer egentligen?

P.s. De första dagarna i skolan blev helt värdelösa och verkligen inte så bra som jag hade hoppats. Allt som var roligt i ettan har i princip försvunnit nu. D.s.

Sleepin'

Precis. Nu ska jag sova.
Men först tänkte jag berätta en rolig liten sak: Jag har sovit utomhus i mer än en månad nu, och jag har inga planer på att lägga av. Det är så himla skönt att vaggas till sömns av vinden, regnet och det avlägsna ljudet från tågen som åker förbi Mölndals bro. Det är såklart lite fusk med tak över altanen, men vad gör det? Det regnade ändå in en dag. Men jag tänker ändå inte flytta in! Jag gillar livet som uteliggare. Jag menar, när det blir kallt ute - det finns ju sovsäck! Och med ett täcke över är det inga problem. Jag tycker verkligen att du borde prova!
Anledningen? Ja, en kväll efter Hönökonferensen var det väldigt varmt i mitt rum, efter en dag med gassande sol som lyste rakt på snedtaket, vilket är samma tak som skyddar mitt rum från regn och annat. De svarta takpannorna suger åt sig värmen och släpper ut den i mitt rum, vilket resulterar i runt 26 grader om natten - när det var som varmast mätte termometern 28 grader. Det är sjukt.
Så jag tänkte först flytta ut min kudde till hammocken, men det fungerade verkligen inte. Den var alldeles för smal och hård för att man ens skulle kunna blunda ögonen. Sen slog det mig; utesängen! En väldigt bra uppfinning: Ett tyg uppspänt mellan två stänger, som vilar på några konstiga fjädrade ben som skyddar sängen från markens kyla.
Jag ställde den på altanen, rullade ihop bäddmadrassen med lakan och täcke och hela köret och jaa, sen dess har jag inte sovit i mitt rum. Jag har till och med ställt upp sängen mot väggen för att få mer plats.
Jag säger bara, wake me up when september ends, will ya?

Herrejistanes, vilket udraget inlägg. Haha, jag tror ingen kommer läsa hela. Men det är kul att skriva iallafall!


Rymdreglage - 8-bit trip


Med hjälp av en Ludwig Wiktorsson

Bajen på kajen leker med laxen som inte har något att göra med braxen. Samtidigt tappar man klappar man ständigt åt femton små pojkar som jojkar åt bögar. Bögar som krögar och knegar och degar utan att tappa några kjolar eller spolar. de sitter och spritter och skriver och river men utan att blöda eller flöda eller döda. Det är ju tur i en bur hade dom, suttit och skjutit sånger om sånger om dom hade dödat och mördat och sånt.

Kärlekssången

Skrev en liten kärlekssång till en kvinna
den handlade om rosor
den handlade om hur jag hennes hjärta skulle vinna
Ja, till och med, hennes trosor var med
Samtidigt flög fåglarna runt i små cirklar
Utanför mitt fönster
Jag tänkte på, Gravitationens under
Och hur den har förändrat vår värld

och sen kollapsade hela svenska riket
humaniteten dog ut
barn som dricker cola
vuxna som ej förlåter
You name it

Anders F Rönnblom sitter där med sina tusen texter
Medans jag funderar
Vad är jag för världen? En liten svart prick
Jag fortsätter skriva min lilla kärlekslåt
Den börjar likna något! Ja, jag själv blir nästan kåt

och sen kollapsade hela svenska riket
Humaniteten dog ut
Ungdomar går berserk på gustav adolfs torg,
och kastar flaskor och stenar på polisen som egentligen är vår vän
Ja, sverige har kollapsat
barnfamiljer flyr
de flyr via motorvägarna där fyllon ligger och spyr
Sverige har kollapsat!
Hela världen står på tur
Usa, Mexico, Spanien, Japan
och alla de där länderna som lyckas bra i friidrott,
de står på tur
marsvinen simmar iväg
trots att de egentligen inte kan
Portugal blir förväxlat med Spanien
Kaniner börjar rota i sopor
Var ska detta sluta?
i en stor hög med sot
hela världen brinner upp
det enda som kvarstår är ett grått och livlöst klot

nej då, jag klagar inte
jag är aldrig bitter
men inte ens gud kan stoppa mig när mina fingrar spritter
tänk på din framtid som bra
det kan aldrig riktigt skada
för om vi glömmer bort det här
blir nog alla relativt glada

men sverige har kollapsat!
och göran persson flyr
till sin lilla condo nere i malaga
med fru, barn, hund och tolv bilar
sverige kommer kollapsa
jag såg det på facebook
alla skrev så smått så smått
att ingen kunde tyda det förutom jag
sverige har kollapsat
och det sprider sig
femton länder runtomkring
faller som dominobrickor vid vår sida
chokladfabrikerna spricker
mobilerna går sönder
kolsyran pyser ut
femton små flickor tappar sina ballonger
men en dag tog det slut
och en man byggde upp det igen
en man med händer mäktiga som hitlers en gång var
världen blev uppbyggd igen
och tv-programmen gick igång
och alla började klaga
på all reklam under filmens gång
nu sitter vi ner och tar det lugnt
och nitton timmar senare
har vi alla dött av skott
från ryska maffian i sverige

Fjorton gastar

Femton gastar på en sjömansbåt och åh vad gör du med dem?
kasta dem i sjön eller dra till tjuttaheiti
femton gastar på en vind i alabama
åh du måste skynda dig och gömma dem för mamma!
femton gastar på gatorna i malmö
polisen skriker STÄNG ALLA FÖNSTER OCH DÖRRAR!
femton gastar i en skidbacke i åre
femton åkare bryter ben, armar, rygg och revben
och femton gastar smyger sig förbi och
femton gastar stabbar dig i ryggen,
när du har funnit lycka i ditt liv

Norra kustens lokalradio!

Här ssitter jag och hare gött! Lyssnar på Infected Mushroom – Slowly och har ingen aning om vad jag ska hitta på sista veckan på sommarlovet. Några förslag? Tänkte langa iväg en rejäl promenad någonstans nån gång, men det verkar inte bli av... Eller kanske tjäna pengar. På något sätt. Ska nog starta en ny blogg också, med ett lite klatschigare namn.CHIKKIN IN A BAZZZKIT

Made by: me

RSS 2.0