On your marks, get set, terrible!

Yap, this is it. Nu har vårat internet legat nere i ca en dag. Man märker hur mycket man hinner göra på den tiden man annars bara hade suttit och kollat in någon konstig prick på facebook som man har 60 gemensamma vänner med men inte har en aning om vem det är. Jag har lyckats städa min fågels bur och mitt rum. Eller ja, det kanske inte var så mycket... Fast i och för sig. Jag spelade ju Minecraft ett bra tag. Hehe. Hittade en jäkligt stor grotta, fann en massa bra saker - diamant, en dungeon osv osv osv. Sen tänkte jag mig inte för och grävde in mig själv i sand, så jag dog och förlorade precis allt. Dumma mig! Men det sjukaste av allt var att jag fick tårar i ögonen.... På riktigt alltså. Ögonen liksom fylldes med vätska så att jag var tvungen att blinka för att se något. Oväntat, och kanske ett tecken på att jag borde spela mindre. Men jag spelar ju inte alls så värst mycket faktiskt, konstigt det där. Jaja. Har ju ändå börjat gymma liksom, så det jämnar ut sig. Träningsvärk - aj.

I brist på annat gjorde jag också en konstig bild. Ganska cool, faktiskt. Behold - the power of Photoshop!



Dagens föda

Det finns ingen supersnabbfrukost/mellanmål/kvällsmat som slår filmjölk med havregryn och russin! omnomnom

heureka

Jag kom på en relativt bra sak om ideologier precis - alla ideologier har fördelar & nackdelar. Folks olika åsikter beror egentligen bara på vilka samhällsfrågor man prioriterar.

Dagens citat

Julia Nilsson (det var inte hon som kom på det, men hon skrev det på facebook) - "A friend is someone who understands your past, believes in your future and accepts you today the way you are"

mmmppfffffkkkttsssssssssgemig


Godaste struvorna!

Du behöver:
1 liter duvor
3 deciliter strumpor
ca 1/2 - 1 dl strösocker
Såhär gör du:
Häll ner duvorna och strumporna i en mixer. Mixa på högsta hastigheten i ca 1 min, eller tills det får en lätt rosa färg. Låt stå i 5 dagar. Häll smeten i en kastrull. När den börjar koka, håll struvjärnet nere i smeten, håll kvar den i 5 min. När struvjärnet har fått ett lager smet runt sig, ta upp den och spraya kylspray på den tills den stelnar. Skär av ena sidan och dra av struvan. strö lite strösocker över den. Gör om detta tills smeten är slut.
Har du tur kan det bli lite dumpor över - detta är perfekt att servera struvorna med. Lycka till!

Dagens låt

Lucky Elephant – Edgar

Meningslösa maskiner










Den sista är min favorit!

40 hours of awakeness

40 timmar... det är ändå rätt mycket. I sträck liksom. Så jag är verkligen helt slut i kroppen - mina krafter har bokstavligen talat tagit slut. Har somnat varannan sekund den senaste timmen känns det som. Så det blir en tidig fredagskväll för mig, och ett kort inlägg för er. M4n k4n 1nt3 b3g'4'r4 4llt h'4'r 1 l1v3t! G0dn4tt bl0gg3n

Vilken natt!

Belöningen då ja - det var att jag tillät mig själv att dygna inatt. Det var ganska nice, lite mysig sådär. Blev ganska sneaky när man skulle ner till köket och äta en macka, men lite action måste man ju ha! Annars läste jag lite i min bok, kollade på film, spelade Minecraft med mera. Följderna blev extrem trötthet i skolan. Haha. Men det var askul ändå! Och vilka bilder jag målade. Tja, den där med tjejen som det rann något ut från.. den kan man ju diskutera. Men det var tur att jag bytte färg från vinröd till rosa. Hehe. Ibland tycker jag att jag själv är riktigt äcklig! Men ingen är ju perfekt.

3.09




Näe, nu ska jag nog ta en promenad

Fy på dig, Filip!


We know the story


Det här är nog den konstigaste teckningen jag gjort. Var får jag allt ifrån?!

hund


Madomic Spadneyonce Gears

Check out my new PLAYLIST!
Madonna + Spice girls + Atomic kitten + Lady Gaga + Britney Spears =
Madomic Spadneyonce Gears

Det här är det enda jag lyssnar på just nu. :)))))

Är du skoltrött? YYYEEEAAHH THAT'S ME

Startade blogginlägget utan anledningen egentligen... ville bara ta pausen från pluggandet ett tag. H3h3. Dessutom, i inlägget, ska jag skriva alla substantiven i den bestämda formen. Det kan bli ganska kul.

Jag skriver om Liberalismen och konservatismen. Egentligen hade jag tänkt skriva om feminismen, men det var alldeles för komplicerat för min lilla hjärnan, så jag bytte till konservatismen. Jaa, kan väl säga att jag håller mig på socialliberal-sidan.. Inte för att jag är så värst aktiv inom politiken, men alla måste ju ha åsikten! Eller hur? Fast jag är mer insatt nu än jag var innan jag började tvåan. Det enda vi har arbetat om i samhällskunskapen än så länge är nämligen politiken, ideologien och den politiska historian. Det är rätt så intressant, faktiskt! Det trodde jag inte förut, men det är det. Förr tänkte jag typ; ähh. det där med politiken får politikerna fixa! De gör det de är bäst på, så gör jag det jag är bäst på. Deal. Men sanningen är ju att det är Sverige, folket och individen som är själva politiken. Så alla borde egentligen engagera sig lite iallafall.

Tja, nu ska jag återgå till mitt pluggande. Haha, kul att jag tar pausen från att skriva uppsatsen med att skriva bloggen! Men men. Ska nog gå och ta mackan också. Sen, om jag blir färdig ikväll eller imorgon, har jag riktigt feina belöningen till mig själv som jag inte är 100 på att jag kommer uppskatta efteråt. Men det är kula grejen liksom. Man måste ju leva livet innan man dör! Eller?



GOODBYE BLOG, HELLO MICROSOFT WORD!

Dagens replik

Hampus Pålsson - "Jag ska till Danmark nästa helg. Där bryr de sig inte om om du är fattig eller rik, bara du har pengar!"

Dagens fail

Har precis fixat fyra goa mackor till kvällsmat då. Och just när jag skulle ta bild på dem för att lägga upp på bloggen som "dagens skrovmål", tappade jag dem rakt på tangentbordet. Tur att ingenting gick sönder, men hur klantig kan man vara egentligen?! Jaja. Kul grej :))


Sekunder innan händelsen:


Dagens upptäckt


We deserve some applauses


Jag och Olle har arbetat hårt idag

Är det här man skriver rubriken?

Jag känner mig så himla dålig. Stressad. Lat. Missnöjd. Mitt rum är stökigt, luktar lite konstigt också. Måste RENSA ALL SKIT SNART!! Asså, jag har så himla mycket grejer i mitt rum som jag aldrig använder eller tittar på eller tänker på eller något alls. Men jag är en sån där människa som alltid måste tänka efter noga innan jag slänger något som har något med mitt liv att göra. Det är lite jobbigt faktiskt...

Och fågeln ja. Ajdå. Maten har tagit slut, så det är ju lite kris & panik, måste köpa mer imorgon. Städa buren? Skulle jag göra det idag? Ajdå. Jag är så DÅLIG! Jag ska göra det gott för Zelda en gång för alla, sen ska jag ge bort henne till någon som kan ta hand om henne på ett sätt hon förtjänar - inte med buren full av bajs och uppätna frön och gammalt vatten. Jag orkar inte!

Plugg? Ajdå. Samhällen ska in på torsdag. Det är la inte bråttombråttom, men ändå, vi har haft två veckor på oss och jag har inte ens läst på om varken socialfeminism eller nyliberalism. Ajdå.

Just nu vill jag bara ta ett tåg till ingenstans och strunta i allting. Men tanken på vad som händer när man kommer hem gör ju såklart att man inte kan åka. Men, tänk om man inte kommer hem då? Jag kanske stannar i landet ingenstans..

Ja, tänk om... What if... Man borde inte ha några problem. Man borde inte vara stressad. Man borde inte ha beslutsångest. Man borde inte vara orolig. Man borde leva sitt liv.

Nänä. Jag är inte bitter! Men man har sina toppar och dalar. Jag vill leva mitt liv, och jag hoppas och tror att jag en dag kommer kunna säga "Jag är nöjd med mitt liv!"
För det är vad alla vill; att vara nöjda.


Nu hoppar jag av det här inlägget. Hejdå bloggen ;)

Dagens ord

Krukvas - Julia Nilsson

Bella notte

Åh, vad roligt jag har haft idag! Jag har varit med Julia hela dagen efter skolan. Vi har bakat pepparkakor, lyssnat på julmusik och haft det allmänt mysigt och chill. Och som grädde på moset, när vi gick ut för att gå en sväng, hade ett underbart vackert lager snö lagt sig över marken. Julen närmar sig!

Tänker inte säga så mycket mer, lite privatliv får man väl ha! Men det har varit en av de mysigaste kvällarna på länge. Hihi!

Tar en liten sängfösare innan det är dags att sova: Level 42 – "43"

Obs! Äckligt inlägg

Inatt fick jag sannerligen uppleva den värsta natten i hela mitt liv. Det började runt tio, då jag helt plötsligt fick en så sjukt äcklig, smärtsam och hård magknip. Ni vet, sån där som gör att man måste ligga i fosterställning på golvet och spänna varenda liten muskel i kroppen för att ens ha någon chans att överleva. Det hade jag och min lilla mage drabbats av. Det var inte kul! Så jag smsade 118100 och frågade "Vad ska man göra för att bli av med magknip så fort som möjligt?" Här lyder deras svar:

"Vad man skall göra för att bli av med magknip beror ju vad magknipet kommer sig av. Har du ihållande magont kan du behöva kontakta sjukvården."

Med andra ord; 11 spänn åt skogen. INTE OKEJ! Så fram till runt tre-halv fyra besökte jag toan med ca tre minuters mellanrum, och varje besök varade minst tio minuter. Inte så bekvämt, nej. Och det kom inget heller. Det kändes bara betryggande att sitta där.... Nej usch vad äckligt det låter. Haha! Men nu mår jag bra! Och Yes Man har laddat färdigt nu, så jag ska unna mig lite Jim Carrey i en och en halv timme. Hihi! HEjdå bloggen

Vad har jag gjort idag?


brothers, there art thou!





hair of the year


"I'm gonna do push-ups 'til i throw up"

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Gymmade första gången idag och det var såå gött! Jag har verkligen gått miste om något. Förr trodde jag att jag inte gillade att gymma - "Man måste ju hålla koll på vad man gör, byta redskap och veta en massa om kroppen innan man kan träna ordentligt" tyckte jag då - men det är helt fel. Det är ju bara att kötta sönder tills man känner sig relativt död i hela kroppen! Och jaa, har man ett gym i skolan där ett terminskort kostar 20 spänn kan man ju inte klaga. Beach -11! Hehe. Men det kan ju vara bra att förbereda sig lite inför den kommande skidsäsongen också. Så att man inte är helt död och har träningsvärk överallt när man kommer hem från backen!

Åh vad jag längtar.

bajs

hihi

Morning sun reprise

Mmmmmmmmmmmm. Sömn! Det blev 13 timmar för mig inatt. Hehe. Vaknade klockan tre. Superduperskönt! Kanske inte så bra inför skolan imorgon, men vem bryr sig om skolan liksom!

Idag ska jag bara chilla har jag bestämt. Kolla på film, läsa bok, rita lite kanske (även om jag suger på det så är det fett kul). Det kan ju vara bra att plugga lite också.. Samhäll. Engelska. Svenska. <3

Idétorka


Mamsen & Papsen

Här ser ni mami & papi som står framför en livewebbkamera i det fina landet Tyskland. Syster var duckti flika och screenshottade från internet :)))))))))




Hoppas ni har det bra där borta! Drick inte för mycket vin & öl bara. Just sayin'




P.s. Muse är überbra. D.s.

Gårdagens citat

Klockan är 16.30. Jag och Niklas pratar om hur mörkt det är nuförtiden. Efter några sekunders eftertänkande säger han: "Om det hade varit sommar nu hade klockan nog varit halv tio eller något"
h3h3

Aoiuw!

Hajhaj! Nu sitter jag här med 4 kompisar som tittar på Spartacus på tv. Vi har ganska kul! Vi har ätit Tacogrätang som jag har lagat, den blev väldigt lyckad faktiskt. Det var riktigt kul att laga mat för en gångs skull! Sen har vi dansat en del också. Dessutom fick jag en finfinfinfin röd halsduk av Elin! Riktigt mysimyspysig är den. Mmm. Men den bästa presenten (nästefter datorn såklart) kom idag - ett helt oväntat nyhetsinslag ägnat till mig. Leendet på mina läppar har fortfarande inte lagt sig. True story!

Jag håller fortfarande fast till min geniala plan - Ingen misstänker något. Jag känner mig som Charles Ingvar Jönsson. Tajmat och klart in i minsta detalj! Hihihi :D

Jag är hur trött som helst. Ska nog hoppa ner i soffan hos mina pals och sova lite. Godnatt bloggen!

Show yourself

Nu sitter jag här med min nya dator. Glad? Ja. Nöjd? Ja! Kall? Ja! Chokladsugen? Nej.

Förutom datorn fick jag 180g marabou vit choklad, och 200g mjölkchoklad. Den vita var riktigt gudomlig. Sen tänkte jag att jag skulle spara lite, så jag lade den åt sidan. Det var för någon timma sen. Nu blev jag chokladsugen igen, och tog två rutor av mjölkchokladen - sen tog suget slut. Vad händer med mig?! Jag gillar ju choklad!!!!!!!!!! Men det är ju också bra att inte äta den på ett sätt, för man får ju finnar av choklad. Men ändå, det är ju gott!

Annars har det varit en helt okej dag. Ganska vanlig. Slängde in mig själv i den gigantiska folkmassan inne i Nordstan ett tag också, och fyndade en mini-mus och ett par billiga & bra högtalare till datorn. Totalt 250:-. Jag gick egentligen dit för att köpa ett fodral, men hittade inget... Får dra till Inet snart, Olle sa att de har tunga grejor där borta i Sisjön.

Jaa, det var väl min födelsedag då! En sak till - Jag har skrivit "tack så mycket kompis!" cirka 90 gånger nu. H3h3. Känner mig så snäll alltså! Inga personliga svar på fb-gratulationer här inte! Nänä. Får man ha ett riktigt tack får man ta till lite mer krävande medel än fejjan! Så är det bara. :))))))))))

Är dock lite besviken på dagen, trots allt. Men men. Nu ska jag smeka min dator

Fille fattar läget

En timmas blandad intervall- och distanslöpning i snö. Mmmmmmm. Sen hem och langa plankan i tre minuter. MMMMMMMM. Har aldrig känt en så go känsla i hela kroppen! Det här ska jag göra oftare!

Tap-dancing on a landmine

Fick en helt oväntad impulsidé precis, så jag sticker ut och springer lite nu. Flitiga Fille är på g igen!

Don't don't don't don't stop the beat, I can't can't c-can't control my feet

Mmmm yeah. Jag känner för att dansa! Jag gillar dessa stunder då man helt plötsligt bara blir full av glädje, lutar sig tillbaks, pustar ut och pungar ut med ett stort leende som aldrig verkar försvinna. Det är bland annat dessa stunder jag lever för! Men om jag ska vara ärlig, känner jag inte så nu direkt. Nu har jag huvudvärk, är dödstrött och iskall (det SNÖADE idag, och inte lite heller. Det blåste så in i fläsket, och det var så kallt och ruggigt att man knappt kunde tänka klart. Usch! Kul att det snöar såklart, snö är hur mysigt som helst. Men inte när det blir till tö samma dag. Det kan ju ligga kvar lite iallafall!).

Dessutom är jag så himla opepp på den nya uppgiften i samhällskunskap som ska vara inne om två veckor. Det handlar såklart om ideologier - vi ska välja två ideologier var att jämföra. Jag har valt Nyliberalism och Socialfeminism. Det kan bli bra! Men jag kan knappast säga att jag insatt i ämnet. Det är inget för mig helt enkelt.

Men jag är också lite happy guy, för jag har köpt en tracktop av Fia för 40:- som jag gillar starkt. Second hand is tha shieeeeeeeeeeeeeeeeeet!

Vad hhänder i veckan då? Jo, jag fyller år på torsdag! Lite har man ju allt längtat. Och på fredagen därpå ska jag ha lite parteh hos mig - tacogrätangsätande och filmtittande! MEN ME & MY GANG NEVER TEND TO HITTA THE RÄTT MOVIE. Får la bli nån skräckis som det alltid blir......................................... Jag vill se någon bra film! Typ, Inception..? Yeye, vi får se. Sen sover ju hela packet över också. Jag har fått en bra idé jag måste genomföra - Alla vi 7 ska få plats på mitt lilla loft. Men jag har en bättre plan än det: När alla har slutat prata och de flesta somnat, smiter jag ner "för att gå på toa", men istället hoppar jag ner i min egen mysiga säng. Är man smart eller? H3h3h3


Naye nu ska jag inte skriva mer. Jag slutar med att säga att jag tycker det är jättetrist att det blir så mörkt om eftermiddagen såhär på vinterhalvåret. Nu, klockan fem, känns det liksom som att klockan är åtta eller nio. Jättejobbigt!












heido blogen

Fläsksvål!

Jag kom och tänka på en sak. Minns du mitt inlägg om skyskrapan jag byggde? Otippat nog är det det inlägg jag är mest stolt över. Kul att ABSOLUT INGEN kommenterade eller ens nämnde det nånstans överhuvudtaget. Jag blev faktiskt lite besviken på riktigt. På mig själv. Haha.. Nu vet jag att arkitektur inte är min grej. Men vad gör det, jag ska ju bli spårvagnschaufför ;)

Snilleblixt!

Jag ska göra en ljudbok! Eller ett radioprogram kan man säga. Eller ljudfilm...? Iallafall, det ska vara en komedi, och jag bryr mig inte om det blir bra eller dåligt. För det verkar så kul och lätt att göra en! Men först får jag skaffa lite inspiration och börja skriva ner storyn. Kanske göra en tolkning av någon bra bok? När man går en så slapp linje som jag gör får man mycket tid att tänka fram grymma idéer. Dessvärre kommer ST läggas ner, det är bajs. Himla moderater som fick igenom sin nya gymnasiereform... Nänä, nu ska jag inte börja klaga. Tur att jag inte drabbas iallafall. Hihi

Jag tänker mig att ljudboken ska vara i flera mindre delar, som en serie. En idé är att den ska handla om ett gäng killar. En av killarna får ibland uppenbarelser om helt sjuka saker som ger honom helt sjuka idéer som han bara måste genomföra, och detta killgängs största sysselsättning är just att utföra dessa galna idéer. Grejen är att alla är helt odödliga, så de är inte rädda för nånting. De känner smärta, men de dör inte. Nu börjar det låta som Jackass... Men ändå. Det låter helt okej tycker jag! Detta kan bli nånting bra.

Här bjuder jag på en go låt:




Jag har jobbat bra idag i skolan. Och som belöning fick jag en finne på lilltån som ej går att klämma och utsöndrar en sån enorm smärta, att jag bara var tvungen att skriva om den i min annars finnfria blogg. Då kan du tänka dig hur ont det gör! Nu ska jag läsa The hitchhiker's guide to the galaxy i några timmar. Hej så länge!

Reminder

Jag älskar min fotkudde.

- Vad är en fotkudde, Filip?!

Det är en ihålig kudde med två hål, så att man kan stoppa in fötterna ifall man fryser om sina små fossingar! Med andra ord, bästa uppfinningen som finns.

Put your hands up if you miss me!

Hallå hallå! Jag har inte så mycket på senaste tiden, men det beror på att det har varit lov! Även om jag skrev ner ett schema på vad jag skulle göra under veckan i förra inlägget, tänker jag nu skriva en relativt sammanfattad text om vad jag har gjort de senaste dagarna. Hang in there!

I torsdags var det filmkväll hos Johan, vi kollade på Resident Evil som var ganska skitdålig faktiskt. Bra gjord, men tråkig. Sen sov vi 4 pers i en 120-säng. Det kanske inte låter så trångt, men för min del blev det så varmt, svettigt och eklit att jag bara lyckades sova i max en halvtimma. Så jaa, man var ju ganska DÖD dagen efter. Sen kom kusinerna. Då blev det matparty. Sedan filmkväll igen i Bifrostkyrkan - Män som stirrar på getter. Ganska vrickad, på ett bra sätt. Haha, ja, den var riktigt grym! Även om jag sett den innan. Dagen avslutades med några omgångar kortspel fram till två på natten, sedan fastnade jag och Oskar i cybervärlden och spelade Minecraft till halv fyra. Inte så bra, nä..

Dagen därpå var det ganska chill. Ändå var man ganska DÖD, men vem är inte det liksom? Iallafall, vi träffade Frida Olausson i stan och det var hur trevligt som helst. Och här kommer vi fram till dagens upptäckt - Chailatte!!!!!! Aaaaaawesoooooooooooomeness i mugg. Nomnomnomnommmmmmmmm

Hem igen i en halvtimma, äta, tillbaks till stan med Johan och Victor för att gå på bio. Jackass 3D den här gången! och den var riktigt grym, hehehehehehe. Antingen älskar man eller hatar dem. Och jag är ju relativt positiv av mig, så jag älskar dem hellre. Fattar ni?

Hem, macka, and we're back in the cyberworld. Minecraft till tre på natten. Man lever ju gött... Nu är jag ganska DÖD, så jag ska sluta skriva nu och fortsätta lyssna på go musik och chilla kroppen lite. Hejdå till nästa gång B)

P.s. Har en bok att läsa tills på tisdag och en skitjobbig fråga om renässansen som ska vara inlämnad fredag 8 oktober. Men man måste ju ta det roliga framför det tråkiga. Eller...?

Lego är en drog

Linköping är en fin stad, men det är synd att man ser så lite av den nu på hösten. Jaja. Jag har varit där iallafall! Övningskörde halva vägen dessutom. Det var skoj.
Jag råkade sparka till min baklåsta briefcase/suitcase/portfölj/skolväska idag, och när jag kom och tänka på den insåg jag att jag aldrig skulle kunna få upp den utan våld. Så jag skuttade ner till garaget, hämtade metallsågen och sågade upp den. Skönt att äntligen få upp den, kan jag säga! Jag tog upp min videokamera som låg i väskan, startade den, och till min stora förvåning hittade jag en hel drös med psykiskt störda klipp som jag inte hade en aning om att de fanns. Det är kul att folk säger till när de lånar den! Men men, jag fick mig ett gott skratt när jag tittade på dem, och vem vet, de kanske kommer upp här på världens bästa blogg nån gång i framtiden?
Idag ska jag och Johan (försöka) laga mat. Wish us luck!

yes/no/maybe/what?

Fattar inte vad som händeeeeeeeeeeeeer
Har softaste plugget, ändå ligger jag efter med tre uppgifter. Hade nog inte pallat en riktig gyrrelinje... men det visste vi ju redan. Hehe. Iallafall.

Tisdag-Onsdag: till morfar i  Linköping
Torsdag: "plugg" & filmkväll
Fredag: Besök av kusiner & filmkväll
Lördag: Bio (Jackass 3D)
Söndag: CHiLLa På DeT & "PLuGG" & maybe låta Dawn's och mina vägar korsas, kusiner åker också hem

SOFT LOV ELLER :)

Tittade på Epic Movie precis, den var verkligen inte så bra som för 4 år sen...

Nu drar jag härifrån

Dagens citat

Från sopgubbarna: "Har nån sett mitt kretslopp?"

RSS 2.0