Räddningen

Där är den. Räddningen. Förvånad? Nej, jag trodde väl det! Men hallå, det är ju mig vi snackar om faktiskt. Så det kanske inte var så svårt att lista ut.
Som du kanske märker är jag HEMMA nu. Inte så tråkigt. Varmt däremot — det är så varmt att man nästan kan ta på själva värmen. Så jag sitter här i mitt rum, dricker iskall vaniljcola och äter iskall vit choklad för att ensamt fira att resan är över och att ingen har kommit till skada. Snart bär det av igen — mot Ängelholm.
Dagens goda råd: Drick vaniljcola!

Ännu en bed & breakfast-erfarenhet rikare....

Ännu en bed & breakfast-erfarenhet rikare. Ett hotel i den tyska staden Dorsten, med mysigt 80-talsinspirerad inredning. Frukosten efteråt var som på alla andra ställen helt acceptabel. Nu underdrev jag kanske lite.. Låt oss säga att den var gudomlig istället. Idag hoppas vi nå Mölndal - via en färja till Danmark följt av Öresundsbron. Därefter hoppar jag in framför ratten och låter föräldrarna vila deras trötta ögon och blås-klädda fingrar. Ännu ett gott råd: Kissa inte på dig i en bil som du ska sitta i hela dagen!


Ett besök i Omaha beach och den amerikansk...

Ett besök i Omaha beach och den amerikanska kyrkogården. Det var intressant. Mest intressant var de gigantiska tavlor som visade de olika trupprörelserna i Normandie såväl som hela Europa. Nuförstunden, om man heter Filip och sitter i en Citroen Xsara Picasso i Frankrike påväg till Mölndal, lyssnar man passande nog på Edith Piaf, blandat med annan diverse Jazzmusik. Och om man läser Baguettebloggen regelbundet, kommer man om ett par vita ankor få bevittna ett visst (av mig) älskat föremål som jag hittade i en Spar-butik i Domaine Des Ormes, Bretagne. En upptäckt som just du kanske gläds endast en smula av, men gosse, vad jag gläds av det. Låt oss säga att detta föremål är min räddning på vägen hem. Tills dess att jag avslöjar orsaken till all uppståndelse och du som läsare blir djupt besviken, kan jag ge er ett gott råd: pissa inte i någon annans tändvätska!


Kära bloggen. Jag hatar att säga det här, ...

Kära bloggen. Jag hatar att säga det här, men det ser ut som att himlen. Gud som haver, skorna skaver, undertecknat Eisenhower.


En la France. Vi sov på världens mysigaste...

En la France. Vi sov på världens mysigaste bed & breakfast inatt och nu har vi lagat världens äckligaste spaghetti på stormkök - smörigt, mjöligt och vattnigt. La gött eller! Snart är vi framme också. DET om något är gött!


Åkte precis in i Danmark, så nu skickar ja...

Åkte precis in i Danmark, så nu skickar jag ett test-sms för att se hur mycket det kostar. Man är ju rik B)


En bit grillat och en fräsch sallad. En jo...

En bit grillat och en fräsch sallad. En jordgubbstårta med grädde utan dess like. En moster med man är inte så dumt att ha ibland! Godnatt på er, och glöm inte att borsta tänderna!


Adam kallade precis Hallandsåsen för Hallo...

Adam kallade precis Hallandsåsen för Hallonsåsen! Hahaha, han är för go!


Bra musik

Och för att fördriva tiden kommer jag lyssna på detta: Various Artists – Darkcore Xxl
..haha. Lurade! Vem lyssnar på sånt egentligen?! "Face down, ass upp, that's the way I like to fuck" liksom

Right place at the wrong time..?

Dr. John – Right Place Wrong Time
Om cirka femton timmar är jag och min familj påväg till Frankrike. I bil. Gött va? Jodå! Det kommer ta fyra dagar och tre nätter tror jag, att komma fram. Första dagen åker vi till Lomma i Malmö för att hälsa på och sova hos mammas syster och hennes man. Dit ska jag köra. Gött va?
Nästa dag åker vi vidare neråt, över Öresundsbron och därefter en liten färja till tyskland. Sedan kommer vi till Holland och där hoppar vi i säng i en campingstuga någonstans, kommer inte ihåg vad det heter. Iallafall. Gött va?
Vidare till Belgien (eller var det Bryssel? Eller Berlin? Eller Belgrad? Eller hur var det?).
Därefter är vi framme i Frankrike. Det blev i och för sig tre dagar och två nätter, men det kan hända att jag har missat något. Haha. La gött. Iallafall. Där ska vi på i en Villavagn i den relativt kända staden Bretagne. Väldigt fint namn måste jag säga. Där ska vi chilla en vecka med pool, hav, minigolf och andra goa aktiviteter innan vi åker hem igen ungefär samma väg. Kommer antagligen håller ER uppdaterade under resan via sms! Goa blogg.se har ju fixat så att man kan skicka in ett inlägg från mobilen. GÖTT VA?
Nu har jag packat relativt färdigt och är relativt trött, så jag ska nog hoppa ner i min relativt smala, fast ändå sköna säng.
Nah. Ett avsnitt Band of brothers innan. Man måste ju vara trött imorgon så att man kan sova i bilen!
Peace out, beaches


En väldigt bra åsikt

Detta skrev en kille men smeknamnet Kettling på Evil Minecraft Forums:

"Nyan cat most certainly is evil. How do you think he makes the rainbows in space?!

That's right, when he gets to a planet, he takes all the water and oxygen, and releases it in space, where it forms a tube of very moist air which reflects the light of the stars.

Next time you watch Nyan cat, do remember that the rainbow he makes is at the cost of billions of innocent creatures that have died of dehydration and suffocation. For every 10 minutes in flight, a planet is consumed."
Nu går jag och lägger mig. Godnatt


Ahh.

Gött med lite ny design. Haha. Synd att man inte kan ändra sin bloggadress bara. fsferngren liksom, hur fult är inte det..? Till och med camillalackberg.blogg.se hade ju varit bättre!

Classified?

Enligt Evil_Notch på en chattfrågestund kommer någon form av rising-from-the-dead-grej läggas till i Minecraft. Det betyder att när någon dör försvinner hans/hennes kropp inte, utan blir till ett lik. Och ifall man inte begraver denne genom att gräva ett hål och dra ner liket i det, kommer liket förvandlas till en Zombie. Det var hur jag tolkade det. Peace out bitches!

Ringo Starr

Igår spelade mannen som är gift och har synproblem på Liseberg, och självklart var jag där! Eller det kanske inte är så självklart egentligen, med tanke på att jag aldrig lyssnat på varken honom eller Beatles. Men jag var där iallafall, och det var hur bra som helst. Det är la gött att man kan få se en levande legend helt gratis! Hursomhelst. Jag fick ett jobb från Allums PR-ansvarig, att göra en reklamfilm åt Allum som ska visas i TV. Jag blev precis färdig, såhär blev den:
Peace out, bitches

Naglar & hår = döda celler

Visst ser det lite ut som att jag har kort hår på bilden ovan? Åh, vad jag önskar att jag hade kort hår..

What up!

Dagen: Åkte till skolan, åt mat, sen drog jag.
Sweeet.
Peace OUT, bitches

RSS 2.0