Legend of the black shawarma

Take one look at yourself
realize
life's been treating you nice
better be wise
and enjoy your moment

Take one look at yourself
to your eyes
how you treated your life
wasn't so wise
cause it's getting closer







^
l
l   Johans lillebror

Colgate Sensitive as we usually know it

AAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGGGGGGGHHHH!!!!!!!!!!! JAG SKA DÖDA HONOM! BERRA HAR FUCKAT MIN VÄSKA TOTALT, NU KAN JAG INTE FÅ UPP DEN. SERIÖST. JAG HAR PRÖVAT ALLA 999 KODER! INGET FUNKAR! SKA HATA HONOM OCH IGGA HONOM TILLS JAG (ELLER HAN) FÅR UPP DEN!!!!!! AAAAAAAAAHHHHHHH ALLA MINA SKOLPAPPER OCH BÖCKER OCH MIN FILMKAMERA LIGGER I DEN!!!!! VAD SKA JAG GÖRA?!





För övrigt är jag en väldigt glad och positiv person. :)


Det ligger glas på golvet

Jag kommer inte lägga mig lika tidigt idag som igår, det är en sak som är säker! One Piece is my drug.

Det står ett glas framför mig

Det här kommer aldrig gå... Jag kommer på mig själv inloggad på facebook hela tiden. Jag undrar hur jag kommer klara en vecka utan fejjan! Kommer säkert få utslag, tics, rabies osv osv....
Men en god sak är second hand. Hittade en soft farfartröja för 40:- idag, det är nice.
Sen har jag kommit på att jag går världens slappaste gymnasielinje. Vi har haft ungefär 2 läxor sen skolan började, och första inlämningsuppgiften fick vi idag. Man blir ju lite orolig?!
Nåja.
Igår var en sjuk dag - Jag kom hem från skolan, kollade lite One piece, och helt plötsligt kom en sån där dödlig känsla av trötthet och invaderade min kropp! Helt plötsligt höll jag på att somna framför datorn, vid matbordet, på toan, överallt. Så jag kände att det kanske var tid att dejta kudden lite. Kollade på klockan, vad var den? 19.28.
Vid 19.35 somnade jag, sov till 01.05 då jag vaknade och kände en enorm, dunkande hunger i magen. Så jag gick ner till köket och sprutade på lite viltost på några mackor, åt dem och drack lite pepsi. Sen gick jag på toa, skickade iväg ett mail och vid 02.10 var jag i sängen igen. Lyssnade på lite musik, och 03.20 somnade jag. SKÖNASTE NATTEN PÅ LÄNGE KAN JAG SÄGA.
Idag var jag och klassen i stan och skulle mäta lite ljud på olika ställen. Men läraren sa att vi kunde gå hem efter lektionens slut, vi skulle alltså inte träffa honom mer den dagen. Så jag drog hem. Gangstaaaaaaaaaaaaaaaaa... Nä, men jag är verkligen inte intresserad av ljudmiljö. Så jag kände att det var bättre att åka hem och softa lite istället. B


Nu ska jag kolla på One Piece. Usopp for the wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!





And now for something completely different.

Och nu känner jag att jag kommer spendera min överblivna tid här på bloggen... Förbered dig på mängder med meningslösa och urusla inlägg! Som det här ungefär. Haha!





Nu ska jag sova. Har satt upp min riktiga säng, så nu bor jag inomhus permanent igen. Eller tills vidare iallafall. Nästa vår! DÅ! Då blir det altanen igen! :D


Keep on rollin' folks, ya know i luv ya

P.s. Min keps har fått åsikter. D.s.

Flyyyyygande Abstinensbesvär! Välkomna!

Nu har jag bestämt mig för att inte använda Facebook på ett bra tag, men jag har ingen aning om hur det kommer gå. Redan nu, en halvtimma efter mitt beslut, känner jag att jag måste gå in på facebook igen. Det här kommer nog sluta illa... Finns det inget tuggummi eller något som ersätter Facebookberoendet? Hoppas det...


En dag stod du där,
och jag blev som förstummad.
Nuförtiden kommer det iallafall ord ur min mun
men jag kan fortfarande inte prata.
Du har förändrat mig

BZATRLICKONITBABY

Scheiteeeeen!








Jag har så himla tråkigt varje dag. DAG UT OCH DAG IN. Vill ha en ny dator! Vill ha en ny hobby! VILL HA NÅGOT ATT GÖRA! VAD SKA JAG GÖRA?!



Nu vet jag. Jag går och lägger mig! Godnatt datorn, hello pillow! you be workin out?
NO. YOU BE TROLLIN.

I respect the power of not-so-sureness, but I wish it wasn't there.




Var inte så långsam då, Tiden!

JAG VILL ATT TIDEN SKA GÅ FORTARE SÅ ATT DET BLIR NÄSTA ÅR!!!!! Tiden går så himla långsamt. Här sitter jag och gör ingenting. Tick tack, sekunderna går, och så är en bokstav skriven. Borttagen. Bortglömd. Ersatt. Vad ska man göra?!

Himla dator -.-







Korv

Vad åt du idag?

Korv

Vad ska du äta sen?

Korv

Vad ska du äta imorgon?

Korv

Vad är din favoriträtt?

Korv

Vad gillar du att äta?

Korv

Vad äter du oftast?

Korv

Vad gillar du inte?

Korv

Vad äter du nu?

Spaghetti


I'm talking DDDDDOWN TTTOWN!½

Nu sitter jag i skolan på datorkunskapen. :)





Har ganska tråkigt...

Haha läraren är hur dålig som helst, han bara sitter där och säger "Bra jobbat" ibland. Han bryr sig inte ens om man är inne på fb eller något! Bara man säger att man tar en liten paus. Men det konstiga är att han går på det varje gång. Då kommer frågan: ÄR DET BRA ELLER DÅLIGT?!




Peace out bitches

It feels good, it feels like it should, to be back on the wheels again

Var i grevedämmet med Martin idag, första gången för mig. Haha, lite sent kanske, det var ju hur bra som helst! Och åh vad kul det är att åka inlines.. måste dock bli lite bättre känner jag. Kan typ ingenting.. Jaja. Jag har ju ändå inte åkt på ett år nästan. Så jag är glad att det gick som det gick! Men jag vill fortfarande bli bättre, haha. Synd att jag har upptäckt placet nu när det regnar så mycket hela tiden. ILLA! Men jag ska dit varje dag det inte regnar. Eller det är mitt mål iallafall. Asnice! Får dock lite kramp av mina inlines... Behöver nog nya. MONEY







Mina tre största idoler


1. Jack Nicholson



2. Adam Sandler



3. Dominic Monaghan




Keep it up, guys








bloglovin

Intresseklubben intecknar

Aaaaaahhhhh! Pallar snart inte mer. Har inget ryggstöd på min datorstol längre... kommer få värsta puckelryggen om jag fortsätter såhär. Ska nog köpa en sån där Yogaboll imorgon. Riktigt sköna är dom. Dagens i-landsproblem eller?!
Det har varit en kreativ eftermiddag. Kolla videon i förra inlägget bara.

Nu ska jag dejta kudden! Ha det så bra alla tusentals läsare. Jag är glad men osäker. PUSS




bloglovin

Crazy cabbie


Festpåvalen

Jaa, nu var ju valet igång... är inte så insatt faktiskt, men jag lutar nog mest åt höger. Vi får väl se vad som händer! Undrar vad som händer när SD kommer in i riksdagen. En ny Hitler-era, kanske? Haha, hoppas inte det. Eller?

Snart kommer en laptop in i mitt liv också, kan jag berätta. Åh vad enkelt skolarbetet kommer bli då. Money <3

Haha, vår digitalbox överhettades så mycket att den helt gick sönder. Inte kuuuuuuuuuuuuuuul! Vilken tur att vi hade en till då. Haha. Yeah,, i'm spoiled. Wanna fight about it?






bloglovin

UppmärksamhEt!!!!!!!!!!!!1

Följ min blogg med bloglovin

You killed your own daughter

Jag börjar fundera lite. menade jag verkligen det jag skrev för några inlägg sen?

Det kanske är något mer.

Jag är spänd på vad som händer nästa år.


Twix

today is the day of bad timings

Har tajmat allt jättedåligt idag.. haha. Först satte jag klockan på halv nio så att jag skulle hinna till gudstjänsten som jag trodde började 10, men den började 11. Sen när det väl blev dags skulle jag precis låsa dörren och åka iväg med brädan när det började ösregna, så jag fick gå in igen, lämna brädan och hämta en bättre jacka. Sedan skrev Martin att han ville dra till grevedämmet, men precis när han hade skrivit det började det ösregna igen. YEEEEEEEAAAAAHHHH




You killed yourself in a stack of toilet paper

Jag har ingen aning om varför, men jag kände för att köpa lite tv-spel idag. Så jag checkade blocket, nappade på en annons, drog till askim och köpte två spel. Impulshandlingar är grymma.
Men nu kommer the messed up part. Jag ville inte tjuvåka bussen tillbaks, så jag började gå. Hemåt. 6 km totalt. Impulshandlingar är grymma. Sen vare vistamöte i redbergskyrkan och det var det sämsta hittills typ. Nästan inget folk, dock var predikan den bästa på länge. Men nåja, det var iallafall kul att spela skitgubbe med Johan och Karin nästan hela kvällen. Jag gillar't!

Nu ska jag sova, imorgon har jag servicegrupp i kyrkan... måste därför dit vid tio och hjälpa till. Smek på degen. JAG ÄR TRÖTT! HEJ SÄNGEN <3



take one look at yourself, realize
life's been treating you nice, better be wise
and enjoy your moment
take one look at yourself, into your eyes
how you treated your life, wasn't so wise
'cause it's getting closer





Lasange

Bytte design lite sådär, synd bara att man inte kan byta namn på bloggen. fsferngren är så himla fult... haha

trickytrackitråkdag i bajen

ja asså nu har jag väl ändå riktigt tråkigt. har läst igenom hela min blogg... hittade dock förvånansvärt bra texter jag skrivit själv. Haha. här är en av dem:

Tänk att det man behöver för att klara av morgondagen kan bäras i en hand.
Tänk att man egentligen inte behöver något för att klara av morgondagen.
Tänk om morgondagen aldrig kommer.
Då finns det bara en sak jag kan göra för att dö lycklig.


Och en annan rubrik:

Konst är ganska konstigt, och det kanske inte är så konstigt.


it's fast n' friday

UTELIGGARE!!!!!!!!!

Inte ens längst in under ett altantak kommer man undan regnet dessa dagar. Surt. Min säng är helt blöt, det har läckt ner från balkongen. Så jag tvingas flytta in till mitt vanliga rum igen. Trodde jag skulle få sova ute längre, men nej nej. Moder natur är väl trött på mitt snarkande. Haha

Och så har man värsta hickan.. får hjärtinfarkt varje gång jag hickar typ. Det slipper man gärna.

ST är cp-tråkigt nuförtiden... alla slutar och skiter i oss andra. Vad ska jag göra? Till och med Fia ska sluta... Sämst :(:(:(
Jaja. Livet är gött ibland och ibland inte. Man får väl helt enkelt lära sig leva med det. men vädret gör det ju inte lättare direkt.



Get 'em off

Hur härligt är det inte att slänga av sig byxorna när man kommer hem svettig, blöt och cp-trött från skolan? Kanske låter lite gayigt eller? Inte då! Det är hur manligt som helst. Riktigt gött äre. & så på med Rymdreglage på högsta volym, låst dörr och singelraveparty i rummet med solen som partybelysning. Manligare kan det inte bli asså! Hahaha jag är dum i huvet men jag lever gött ändå

Nu tog låten slut. And so did this INLÄGG




En sammanfattning av helgen: rök, bajs, svett och banankaka

Fredag: Cp-kul kväll med sox warz i kyrkan
Lördag: Nerriggning av ljud & ljus efter strumpkriget dagen innan, häng i stan med Eric Larsson, rännskita på kvällen p.g.a. mcdonald's milkshake
Söndag: Allmänt jätteseg och degig dag, konstant svett i pannan och helt enkelt sämsta dagen på länge.

Nu väntas besök av farmor & farfar, och då ska vi äta mammas asgodaste banankaka.



Är spänd på vad som händer nästa år.






You declared war

Tja, vad ska man säga? Det har varit en ytterst kul helg hittills. Jag och Johan arrangerade ett fett strumpkrig i kyrkan igår kväll - vi hade ett grymt ljudsystem, ganska mycket blinkblink och tre rökmaskiner. Så vi höll på och knegade i fyra timmar innan för att få detta genomfört, det blev hur bra som helst. det var coolt att se hur en fridfull kyrka kunde förvandlas till ett strumpslagfält så fort.
 
 Kvällen gick och alla hade asskoj, men sen idag var det ju såklart dags att rigga ner alltihop, vi hade helt enkelt det tråkiga jobbet framför oss. Och en sak som vi hade misslyckats stort på; vi använde fel tejp för att tejpa fast kablaget i golvet, så nu är alla sladdar och kablar klibbiga och äckliga. Det blir till att tvätta rent allt med rödsprit imorgon. Seegt.

  Men nu är allt färdigt och jag känner att det var riktigt lyckat. Synd att det var så lite folk som var med bara... Men men. Det var kul ändå!

Nu sitter Eric Larsson och pluggar, och sen ska han komma hit och hitta på något skoj med mig. Man är ju ensam hemma B)





high five!


Julia

En relativt bra blogg:

www.sakligheter.devote.se

St-läger ---> ufflådan

Åhh asdåligt läger. Fanns inget att göra.. bara sova och äta typ. Och nu är jag så himla trött så jag orkar inte ens skriva i min blogg. hejdå

Fyndet

God kväll.

Igår var det loppis i Bifrostkyrkan, jag hittade så sjukt mycket saker. Bland annat ett fyrmannatält för 50:-, en mopedhjälm för 10:-, en jättefiffig suitcase för 20:- med mera. Men det bästa av allt kommer här:


Ni får ursäkta för den dåliga bildkvalitén, men det här hittade jag för 50 riksdaler:



En väska....




...Med en kamera i




Finfin




en påse...




med ett objektiv i




och en liten blixt




Lite instruktioner och sånt



fint va?

det var det
nu ska jag inte dricka upp min sista vaniljcola :)




Billie Jeans

Jag hade nästan glömt skönt det är att ha på sig jeans... Tills idag, då jag tog på mig mina nya, svarta, plain ol' crocker jeans. Det var la nice. Livet leker ännu mer och nu ska jag äta tacos med the whole family. Bye boys and girls, and thanks for the show.





vaniljen colan & lifvet midt

Nu är det såhär

Åh vad skönt det är att vara tillbaks på min hemliga vaniljcola-kur. Det är så jävla gott och allting blir mycket bättre efter en klunk vc. Livet leker, eller?
Dessutom har alla mopedissues löst sig. Efter lite missförstånd kom jag och pappa fram till att Tomosen egentligen är hans moped, eftersom jag är skyldig honom så mycket jag tänkte sälja den för. Så nu är det han som äger den, vilket betyder att han står för alla verkstadskostnader. Men ändå är det bara jag som använder den. Livet leker. Och drama är det roligaste ämnet i skolan hittills.

Nu ska jag gå ner och öppna en vc-burk, sen ska jag ut och springa med Johan. Lifvet leeeeek-r.



Tja








Nu ska jag ut och springa. Hejdå!



RSS 2.0