Ett oudda inlägg

Hallå bloggen! Jag är ledsen om jag inte visat så mycket intresse för dig på senaste tiden, men jag har lite fullt upp förstår du. Skola och annat. Det är inte så att jag hatar dig direkt! Jag hoppas du förstår mig? Säg till annars, så kan vi prata om det och kanske komma fram till en lösning. Tills dess, kan du lyssna på den här låten:


Vet ni vad jag har gjort idag?


Jazztipsarn

Det kommer nog förekomma en del tips på bra jazzlåtar framöver, jag har nämligen upptäckt att det är min nya livsdrog. Hehe. Här är några sköna låtar:

Herbie Hancock – Watermelon Man
Tryo – Les Extrêmes - Live
Wynton Marsalis – Bullet Train

No, I'm just retarded.


I'm confused!


För alla er som inte vet vad Minecraft är


Senaste Second Hand-inköpen


Fåtölj - 50kr



Overall - 120kr


Falska förhoppningar

Nu blev ni allt häpna, va?

Min mirakelkur

På senaste tiden har jag jobbat på en mirakelkur som botar exakt alla sjukdomar. Du kanske inte tror mig, men det här är faktiskt sant. Den botar inte på det sättet du tror jag menar, det vill säga att man inte längre är förkyld eller att man överlever cancer osv osv. Nejnej, det här är tyngre grejor. Den botar på ett sätt du aldrig kommer förstå, så det är onödigt att försöka förklara hur. Men här kommer receptet:

Detta behöver du:
200g vaniljglass, helst från U.S. Ice Cream
2 Ballerina Kladdkaka Vanilj
1/2 burk Vanilla Coke

Såhär gör du:
· Lägg vaniljglassen i en djup tallrik. Glassen ska helst vara lite mjuk.
· Mosa Ballerina-kexen och strö över glassen.
· Häll 1/2 burk Vanilla Coke över massan.
· Låt stå i ca 2 sek.

Tips: Det blir bäst ifall du formar glassen som en pyramid med en liten urgröpning längst upp, och häller Vaniljcolan där i. Detta gör att den letar sig igenom hela glasspyramiden, vilket leder till en väldigt bra blandad mirakelkur. Dessutom verkar den ännu bättre ifall du äter den när du tittar på Vanilla Sky. Hoppas det smakar!

Bra ting att göra ibland

Gick in på spotify-radion, valde alla årtionden och alla genrer. Efter ett tag fick jag ihop ett gäng riktigt bra låtar:

Skitsoft, skitnajs

Jag hatar när man har såna där dagar där man känner sig som en metangasfabrik. Idag är det så för mig, sitter här och smygfiser varannan minut ungefär. Eller ja, det är ju inga smygfisar längre då...
Skämt åsido. För övrigt har jag övningskört en hel del, bland annat till de två stora secondhandaffärerna i mölndal: Pingstkyrkans second hand och Erikshjälpen. Letar nämligen efter en soffa till mitt rum, det är något jag verkligen saknar. Och det gör det inte direkt lätt att hitta någon när mitt rum är husets minsta. Men det allra värsta - Jag hittade en heeeeeeelt perfekt lädersoffa, eller fåtölj egentligen, men den var en och en halv sits stor så två pers får plats i den om man tränger lite. Iallafall. Det jobbiga var att den var två centimeter för lång... Sådär skrattretande verkligen. Jaja. De får ju in nya möbler var tionde minut typ, så man får inte helt ge upp hoppet!

Höga förväntningar

Igår tyckte jag det skulle bli lite kul att börja skolan igen. Men redan innan första lektionen, när alla stod utanför salen, insåg jag att det inte var något märkvärdigt alls. Det kändes som om vi inte hade haft nåt lov. Allt var precis som vanligt. Lite tråkigt. Men, det är ju bara 6 veckor kvar till nästa lov! Efter det är det 7 veckor till nästa, och när påsklovet är slut är det bara 6 veckor kvar i tvåan och sen är det SOMMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! WOHOO!

Mamma levererar - igen!

Nu vet jag i och för sig inte om det var mamma som lagade maten idag, men hur gött äre inte att komma hem från en lång skoldag och finna en hög med pannkakor i köket? Den var go!

Mamma levererar!

Igår lagade hon världens godaste fiskgratäng. Jag åt nästan ihjäl mig, jag kunde inte få nog. Och idag gjorde hon världens godaste morotssoppa och världens godaste bröd. Jag undrar vad hon kommer göra imorgon...

Idétorka, blackout, hjärnsläpp, you name it

Ja, jag har ingen inspiration för att skriva längre. Jag undrar varför, kanske beror det på det nya året? Det kanske ligger något skumt över 2011? En förbannelse? Eller något bättre kanske? Svårt att veta. En sak jag vet är att jag redan har brutit det enda nyårslöftet jag hade - att inte äta (lika mycket) godis. Men man måste ju skära ner på det långsamt har jag hört. Att sluta tvärt kan ju vara dödligt! Eller gällde det rökning...? Äh, jag kör på det ändå.

Det känns som om jag skriver om mitt lata, glufsiga och trötta jag alltför mycket, så det får det vara slut på tycker jag! Istället ska jag sätta mig ner - ehh, eller ja, fortsätta sitta ner - och skriva en Bucket list, eller som det heter på svenska, handdukslista (låter riktigt töntigt det ordet!); en lista på saker man ska göra innan man "kastar in handduken". Och det kommer inte vara en oseriös sådan! Kanske så seriös att jag inte ens publicerar den här. Men vi får se. Man kan ju alltid göra en oseriös och en seriös. Jag tycker detta är en riktigt bra grej, för man kanske inte slösar bort livet lika mycket som man annars kanske hade gjort. En handdukslista borde alla göra! Första saken jag kom på nu direkt, kanske inte den viktigaste men, är att åka på en roadtrip genom USA på den ack så kända vägen Route 66. Antingen i världens minsta och gulligaste bil, eller i en så stor husbil man kan hitta. Det har jag drömt om i hela mitt liv nästan!

Vi ska göra en musikal i skolan. Vår lilla klass på 12 personer, varav ca 4 skulle kunna tänka sig att stå på scen. Resten gör vad som helst för att INTE stå på scen. Så ja, vi får väl se hur det går, det kan ju bli bra om man bara vill.

Till slut tänkte jag säga att jag misslyckades totalt med att poppa popcorn igår, det luktade bränt bajs i hela huset ett ganska bra tag. Men som tur var blev det bara några få brända andra försöket, så kvällen blev räddad iallafall. Hehe!

"Tony is his imaginary friend"

Tänk att man kan kolla på film tillsammans, även om man är ca 1370 km ifrån varann...!

Jag hade en bra rubrik...

Här sitter jag och gör ingenting. Vilken härlig start på året! Det är ju lite deppande att man egentligen tänkte åka in till stan och chilla med en go vän idag, men istället satt vi och skypade i cirka 4 timmar. Inte direkt konstant snack heller. Men det är nog lägersymptomen som fortfarande sitter i kroppen.

Som nästan alla andra har jag bestämt att inte föräta mig på godsaker hela tiden det här året. Och vad gör jag nu då? Äter choklad, Toblerone och gammaldags kola. Ännu en go start! Men det finns en ursäkt till detta också - De låg ju faktiskt fortfarande framme på mitt skrivbord när jag kom hem från lägret, så det går ju inte direkt att motstå när man sitter här och slappar. Slappar..... Jaja! Mitt sunda jag kommer väl igång snart tror (eller hoppas) jag.

Ett annat nyårslöfte är att aldrig avsluta ett blogginlägg med något dåligt! För när man läser sådana inlägg förblir man lite deppig själv. Men om man lägger in ett skämt eller en rolig händelse tar det tråkiga slut och man blir lite gladare iallafall. Det tycker jag alla ni som själva bloggar kan tänka på, om ni vill. Eller ja. Gör det ändå!

Nu tar jag och börjar kolla på julkalendern! Lite sent ja, men det blev aldrig av innan jul.. Bättre sent än aldrig. Ha det!

Homecoming



The xx – Heart Skipped A Beat

Lima! Yes, det har varit ett fett läger! Verkligen. Ett av de bästa. Men det är ju alltid det senaste som är bäst. Tycker jag iallafall! Orkar verkligen inte skriva något speciellt sådär, men en av höjdpunkterna var ju när världens cleanaste person pissade på bastuaggregatet. Bränt urin luktade det, och det är inte direkt den ljuvaste stanken man har känt doften av... Men så himla kul! Och idiotiskt! Nä, jag skojade bara, kanske inte höjdpunkten direkt... Men han som gjorde det borde ha lite cred iallafall.
Trött, lite halvskabbig och helt jättepigg & nöjd som jag var när jag kom hem fick jag syn på ett fint litet julkort till mig, och det blir man ju inte helt depp av. Så nu står det bredvid min dator och tittar på mig när jag sitter här och snackar med Eric Larsson aka Dartarn, Lajvarn, Vurparn, Fejkarn & Nollåttan på skype. Mysigt värre! Och som grädde på moset kom Adam in precis nu och gav mig ett KINDERÄGG, så nu har jag något att göra ikväll. Förutom att kolla på Toy Story 3 då, med syrran. Hihi! Vilken mysstart på den kommande tiden hemma.

P.s. Lyssna på låten jag länkade! Riktigt slappåchill.

RSS 2.0