Filmer

Skogsvaktaren
3D Test
6 Special Effects
6 Special Effects 2


Tidstornet

I Lördags blev det lite inspelning igen, på Tidstornet.
 Dessutom har jag glömt att säga att jibben användes vid inspelningen förra gången. Det blev himla bra.

Sen kommer alex hem snart också, får se om han tycker att vi har jobbat bra under tiden. Det tror inte jag, men vi får se!

Influensan.... -.-

Inspelningen i söndags gick jättebra. Men vi blev lite flummiga där i slutet då vi filmade mig i sängen(få inga misstankar).
Felet är att jag har haft influensa sen i söndags, så jag har inte kunnat skriva någonting. Men nu är jag nästan frisk!

Tidstornet

IDAG BLIR DET FILM.
Vi ska filma några delar på Tidstornet, kanske alla, jag vet inte. Åh, jag vill bli färdig med den!

Första inlägget

Hejhéj! Jag heter Filip, medlem i Phoenix Productions. Jag jobbar som reklamör, och kommer skriva lite i bloggen om vad som händer lite då och då. 

Phoenix Productions är ett filmteam, innehållande fem, kanske sex medlemmar. Vi har gjort en del filmer, som jag personligen tycker är väldigt bra. Ett exempel är Skogsvaktaren(finns på youtube.com). Den är inte jag med i, men den är bra ändå, haha :D

Just nu håller vi på med en skräckrulle kallad Tidstornet, och den väntas bli färdig innan vårtecknen blir synliga.

Medlemmarna är Jag, Alex, Per, Niklas, Axel och Hjalmar. De två sistnämnda är nykomlingar, så de har knappt varit med i någon film alls. Endast en liten improvisation, "Mordvagnen". Men den är bra för att var improvisation, iallafall. 

Sen kommer jag också lägga upp en del filmer här på bloggen också. Men för det måste de upp på Youtube först, och det är inte alla filmer som kan det eftersom de är för stora. Men jag ska göra mitt bästa. :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0