Jag ser det överallt

Ojojoj, vilken helg alltså. Sportig som tusan! Det började med att jag vaknade tio i åtta i fredags, och insåg att jag skulle vara på Mölndals bro två minuter över åtta för att hinna med tåget till skolan. Så jag slängde på mig gympakläderna och träningsoverallen, packade mina vanliga kläder i en väska, gav mig ut till cykeln sisådär två eller en minut i åtta. Och shit, vad jag cyklade! Jag visste inte ens att jag kunde cykla så fort. Men hursomhelst. Jag hann inte. Så att gå från fullkomligt avslappnad till att utsätta sin kropp för största möjliga anstränging på knappt 10 min var helt förgäves.

Där satt jag, väntade på tåget... och så kom det ett 17 över. och när det kom fram, var det två minuter kvar tills bussen till partille avgick. och som alltid stannade tåget så långt ifrån busshållplatsen som möjligt, så det var att kubba som in i sjutsingen för att hinna med den. Blev nästan påkörd på vägen dit till och med. Men den hann jag med iallafall. Och när vi kom fram till Åstebo eller vad det nu hette, så var det dags att orientera. 16 kontroller, minst en timma. Efter en timma hade gått var varje minut 1 minuspoäng. Och det hade jag ju såklart glömt bort, så jag var ute i en och halv timma istället... en halvtimmas extra runtklampande i sumpmarkerna med de äckligaste fötterna, strumporna och skorna jag varit med om i hela mitt liv var också helt förgäves. JAG ÄR SÅ GRYM!!!!

Och sedan, på kvällen, var det lite floorball som gällde. Det var i och för sig väldigt kul. Det är det alltid.
Lördagen då. Floorball igen. Turnering. 12:00-17:00. Placering: 6 av 7. KUL. Vi hade inte en enda chans någon gång, förutom när vi spelade mot ett gäng F97:or. Men ja ä int bitter!

Det är kul med idrott. Men bara när det är kul.

Nu behöver jag mat, en kram och lite disciplin till att börja plugga! Och imorgon börjar den tre veckor långa praktiken. Det ska bli intressant! Spännande! Roligt.




PEACE OUT BRO

Komplimanger

Skriv din komplimang här:

Namn:
Här ofta eller?

E-postadress (så jag kan söka upp dig och döda dig):

Din blogg:

Skriv din komplimang:

Trackback
RSS 2.0